Spaleny a to já jsem rád, že tam povídal poměrně otevřeně. Já žádné zákulisní info nemám, tak jsem rád za každý drobek. 🙂 Irgl má po kariéře (musím uznat že skvělé, rekordy jako Růža netrhal, ale zažil si s hokejem skvělé věci: MS, prosadil se v KHL, finále extraligy) tak si to mohl dovolit, možná bych ty uspechy řadil i výš než toho Růži. O to víc mě prekvapilo, že mu bylo sděleno ať hvězdě nezaclání. Asi ty roky hrály v jeho neprospěch a po nemoci šel taky herně dolů.
Alespoň mě vrátil zpátky do reality. Už jsem začínal mít pocit že je Růža na staré kolena týmový hráč. 🙂 Mě se třeba strašně nelíbil Pánik, jakou měl řeč těla na ledě a jak se projevoval, teď už to chápu. Jak tu někdo psal, mít v práci vedle sebe cypa den co den, ti tu práci dokáže pěkně znechutit. O to víc si začínám cenit těch kluků, kteří s ním hrajou a hráli. To jsou týmoví hráči, to jsou ti, kteří chtějí udělat úspěch za každou cenu a bez nich by to v žádném případě nešlo. A pak že se nedá v extralize vystoupit z komfortní zóny. Růža je tě mimo ni schopný držet celou sezónu. 😂