Zdarec. Pročetl jsem si příspěvky a zaujal mě jakýsi nesoulad v názorech na Martina Růžičku. Byť celkem chápu i tu kritiku, rád bych připomněl, že je to kluk, tedy v 38 letech chlap, který spojil svůj profesní, hokejový život s Třincem.
Mnozí si určitě vzpomenou, když sem přišel jako celkem průměrný hokejista, ale postupně se dostal do elitního extraligového útoku s Bonkem a Varaďou. Tam v sobě našel bombera s proslulou střelou z první. Ten chlap je hokeji oddaný, žere to, často pod emocemi, a v těch letech má i potřebnou zkušenost na to, aby věděl kdy máknout a kdy se kam postavit a dát gól. Samo, že už vám to v 38 nebude jezdit tak jak před 10-15 ti léty. Právě ta zkušenost je hodně potřebná, a z toho pramení i jeho jakési "právo" někoho zjebat. Vím, že to asi hráče nasere, ale taky to někdy hecne ukázat Růžovi, že jsem lepší.
Přiznám se, taky na něj někdy nadávám, ale když pak zavěsí 1-2 fíky, vzpomenu si na jeho přínos během všech těch slavných let HCO.
Nechci tady omlouvat jeho pokažené přihrávky nebo určitou laxnost, ale to občas má každý, třeba i Andrej Nestrašil, nicméně u Růžičky to tak nějak víc sledujeme, protože jsme si už na něj jako ikonu klubu zvykli. Jinak sorry za tento, možná zbytečně dlouhý, příspěvek.