No 1.třetina se mi líbila, škoda šance 96. A líbí se mi dneska 22, ten je nějaký naspeedovaný. A musím pochválit i dnešní mapping i celé synchro obrazu se zvukem, hlavně jak začal hrát Rammstein.
Zatím to vypadá, že hrajeme na to, abychom hlavně jim nedovolovali dostávat se do šancí. Kromě střel do skrumáže neměli nic. Škoda že jsme neproměnili něco z našich šancí. Bylo tam i pár možností ujet do přečíslení, ale o kousek to nevyšlo. Tempo ok. Pojďme do nich Oceláři!
Už by to chtělo něco využít. 2. lajna super.
Zatim zvedave sebevedomi Hrachovinovi.
Šancí kupa. Už to chce gól!
Hrajeme skvěle
Trošku jsem se bál přesně toho, že se Hrachovina zblázní. Ale to tam padne.
Teď to padne. 💪
Kdo dá gól vyhraje. Hrajeme jen 3 lajny, Vránová lajna je marná, jde to za Vranou. Je třeba ho posadit a dát tam Kuroveskeho.
Nedomlel 😁
Tak pojďme to dohrát vítězně.
Tak to bych uz vsadil ze gol da Kacetl ze stridacky, nez Nedomlel.
Zkoumají, jestli nebyl gól u nás.
Paráda první bod je doma. Pěkné synci. ☝️😉
Korálek navlečen , ještě 3
Celkem s prehledem, krasny buzerantsky hokej, jak rekl Pospisil, doveden k dokonalosti a neni kudy.
Libilo se mi, jak Pospisil dnes rozebral zakrok Flynna a jako by mluvil s duse, az se divim, ze takto odvazne proti sralte.
Dneška jsem se trochu bál... Ale kluci hrajou to svoje. První bod máme 💪... Playoff mě baví. Růža dohravajici souboje 😱❤️... Ten playoff mod nas je fakt úplně jiný 👌
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-play-off-extraligy/444851/trinec-motor-2-0-obhajci-slavi-ale-vyndal-ruzicka-kotouc-z-branky.html
rtio v první řadě měl rozhodčí pískat postavení protihráče v brankovisti.
rtio Rozhodčí mlel že puk celou dobu viděl tak nepískal.
rtio my v tv sem jasne slyseli jak rozhodci porad kici ze puk je volnej a vidi ho. Vezkery spekulace a analyzy videa jsou k nicemu. Na video se pak jenom sli divat, jeslti z toho nevykouzli zalehnuti puku.