Fric měl jet Hudy na hattrick
dablazek Asi nemoh, musí jet faulovaný.
Fric podle mně toto v pravidlech není, že musí jet faulovaný, ale v pravidlech nejsem úplně kovaný...,😀
Fric též mi tam chybí, dal bych ho tam místo Šenkeříka. Nechápu proč ho dá na soupisku a pak ho aspoň občas neprotočí. Sedmého beka může hrát Dravec. 😀
dablazek Jak to myslíš, Kurovský do obrany, nebo sis to poplet ?
Fric ze by hral misto dravce a dravec by byl namisto senkerika sedmy bek alternativne
Fric Kurovský místo Šenkeříka (když tam jen sedí) a případného sedmého beka může zahrát Dravec
Na buly jsme tragičtí, na nájezd měl jít Hudy.
Ale vítězství je doma a to je hlavní 🔥
APW no misto vrany by mohl zkusit helewka...
buly musime zlepsit... stejne jako hru kundrce a dvojice Polasek - Adamek
Spaleny Jj, už mi to došlo, raky varianta. Kurovský by tam určitě svoje odehrál.
Spaleny Dnes hrála špatně půlka týmu.
Zatím to víceméně táhneme na 2. lajnu.
Spaleny Mě se Kundrcova hra vcelku líbí. Je konstruktivní, bruslivý, souboje zvládá. Připomíná mi svoji verzi z finále se Spartou, kdy byl jeden z mála, kdo byl schopný vyvážet puky z našeho obranného pásma. Něco mi uniklo?
dablazek No, taky si nejsem 100%-ně jist.
dablazek Mohl jet kdokoliv. Měl jet Hudy 🔥
APW jj též si myslím.
Si napamatujete geniální tah VV, když poslal na titulový nájezd Sváču místo faulovaného #27?
footi v obrane to neni tak zle... ale prijde mi ze ta nastavba v utoku, tam moc neni.... pokud ma hrat prvni presilovku tak by to, podle me, chtelo pridat.
Standis chtel bych videt toho trhace :-)
Hlavně v tom útoku by měly přidat i další 3 lajny. Když se budou umět na kotouči v útočném pásmu, pak se lépe zapojí do ofenzivy i beci. Jako na Motor to zatím stačí, ale potřebujeme dopředu dost přidat.
Hele v klidu - myslím že kluci jasně viděli kde ve 3. zápase mohli hrát lépe. Ale i tak jsme zvítězili a vedeme 3:0 a Motor taky nejsou nějací nazdárci. Pojďme si dnes pro ukončení série.