To si dělají prdel ti rozhodčí ?
Kua to musíme otočit
Mi to připadá že ti naši od 3 zápasu něco berou. To není možné co hrajeme. Všichni jsou úplně mimo. To není samo sebou aby úplně přestalo všechno fungovat.
Tak vypada to ze nohy z toho letadla uz jsme rozjezdili.Ted uz jen zasunout..
Sorry ale to že přestřelime i prázdnou bránu fakt nejde za Motakem... ti kluci jsou strelecky úplně mimo
Nesleduju to, ale to srrlecke trapeni bude karma za Danovo herecke vykony.
mrkev tak v tom pripade dalsi zapas karma za kondelika nebo co to bylo za chuja
mrkev to už si vybral předchozí zápas, dneska ještě 3 třetina která je v celé sezoně u nás nejlepší. Snad se kluci chytnou za koule, dá se to ještě vyhrát za 20min. Držím palec kua. 😐
Kurva ta obranná činnost, to je katastrofa, jsem na infarkt když je Motor v naší třetině
Spaleny musime doufat
Ty zebry to je hnus
Elmo No zebry to přestávají zvládat
Ten Jeřabek nám chybí jak svině..
Ta hra nemá vůbec nic... ach jo☹️
Tak ve ctvrtek na stadak.....ja se tesim....sedmy zapas 🙂
Ve čtvrtek ve werk aréně ahoj. Pro dnešek konec.
Přesilovka a nedokážou si dát jedinou přihrávku na hokejku. Jak kdyby se člověk díval na hobiky tvl 🤦♂️
od te přesilovky 5:3 jako by utlo a jsme psychicky na dně ale není divu
Zadna karma, utok je v rozkladu, v 5 na 5 nejsme schopni nic vymyslet a nase nejvetsi zbran, Presilovka bez Jeraba je polovicni, tam to s Kundrcem moc nefunguje a bez toho jsme nahrani, tim jsme si vzdycky pomohli, bez toho nemame moc cim prekvapit.
Na řigani... Zapomněli hrát, nebo se jim nechce. Zmrdi, hlavně že si letí jak princezny letadlem... Domů kurva pěkně stopem!
Avenged15 No rád bych ho viděl hrát v jiném útoku, ale bojím se, že by mě ani tak nepřesvědčil.