Kritik Hele ty Einsteine. Další zápas hrajeme až v pátek, bude dost času na odpočinek. Navíc po těch posledních 3 zápasech tam prostě trenéři dali hráče, kterým důvěřují. A vyplatilo se.
APW Vševěde, až konečně někdy dorazíš na stadion a uvidíš zapas na vlastni oči a budeš ty kluky roky znát tak poznáš kdy toho mají dost.
Sice jsme vyhráli a udolali "naší obtížnou" 11. výhru, ale .... hořelo to celkem slušně v 3T.
Vzpomněl jsem si jak VV řval v takových situacích aby si hráči vzájemně pomohli a fakt si v těžkých situacích nepomáháme ... a pak se ZM vymlouvá na individuální chyby. Nějak nevydržíme s koncentrací až do konce a projevuje se únava (možná už zvýšily obrátky v tréninku aby to načasovali na Play off.
Rys-z-Ard přesně tak ve třetí třetině jsme jen vyhazovali puky na zakázaná uvolněni, bylo to o fous, nebýt Maziho vše mohlo byt jinak, hlavně v první a druhé třetině měl o poznání více práce.
Kritik Ty máš dost 😂😂
Kritik A něco k tématu bys tam neměl? 😄 Píšeš strašné nesmysly, to se nedá…
Hansen1 stačíš se odhlašovat a zas přihlašovat, zkus to rychleji dělat.
APW Ten člověk je hodně mimo od začátku fora 😃 Nereagovat a možná zase zaleze do nějake nory. 🙂
APW Já mam, já tam byl jako pokaždé na rozdíl od tebe. Možná bys mohl cist co píšu a ne jen negovat a honem si přepínat účty.
Asi jsem byl dneska na jiném hokeji, asi jsme prohráli, asi tu je někdo ...nemůžu napsat co, protože by mě míra dal banaááán
Zkojek Vyhráli jsme chvála, ale rozebíráme tu jine věci které nás trápí. Spiš trápí ty kteří vidí hokej na živo a ne jen to co ukazuje zaber z kamery
Kritik 😄😄😄 Teď si mě vážně pobavil. Myslím, že tady jsem jeden z mála, kdo je jasně identifikovatelný a na to, abych ti napsal, že hokeji vůbec nerozumíš, více účtů opravdu nepotřebuju 😄
APW stačí sledovat jak minusujes plusujes, a ve stejnou dobu se pridaji tve dva stiny a stejne minusuji a plusuji, ale v pohodě klidně pokračuj, mě nevykolejíš, Za ty minusy sel Krakonoš k ledu, když sečtu tvé účty tak tech minusu mas asi už víc.
Kritik Všichni víme, kdo stojí za Krakonošem, ty žiješ ve zvlaštním světe chlopje. 😃 A reagovat na někoho, co jak +/- Když si sám valíš na příspěvky palce nahoru. Dneska se překonaváš. Promiň Miro už jsem zase hodný a tohle byla poslední. 😁
Kritik 😄 No dneska jsem ti mínus ještě nedal, ale pokud pěkně poprosíš, máš ho tam 🤡
Já jsem životní optimista a strašně zvídavý člověk. Aprotože stále věřím, že poslední zápas sezóny vyhrajeme, tak jsem strašně zvědavý co se tady odborného bude psát. Fakt zvědavý, moc :-)
APW Zase nebuď troškař.. v ten předvánoční čas se sluší něčím podarovat. 🤣
No ještě že nás nepřeskočila Plíseň, to by tady bylo zase keců od @Cheban. Stačí jak tady hlásí cypoviny @Kritik 😂
Hansen1 Jebana ( psáno španělsky) se musím zastat. Na to odkud je, jsou jeho názory celkem ok. A fandit plísni je tak trochu diagnóza.
Hansen1 Já tě vidím.🤔😉
Mrkněte do fotogalerie. Jsem sám kdo vidí v očích mladšího anděla dva čerty? 😈