Já to mám úplně jinak. Jsem v klidu a porážku si vůbec nepřipouštím. Může přijít, o tom žádná, ale tak si říkám, že porážka 3:4 v sérii s rybnikáři by znamenala, že v semifinále nemáme co dělat a hrozba porážky 0:4 s rumunama je pro mě horší představa. Já mám Jižní Čechy hodně rád, vždy jsem tam rád jezdil jak služebně tak soukromě. Taky České Budějovice se mi líbí. A oblíbil jsem si i tamní lidi. Ale po tom hromovém pokřiku: " Už vám to letí.", jsem si uvědomil, že všichni čecháčci jsou stejní ( no alespoň většina ať negeneralizuji). Závist je zdá se hnací sílou všeho konání. Úspěch je sprosté slovo. Netvrdím, že u nás tomu tak není, ale u pepíků je to markantní. Moc bych si přál, aby se kotel po konci zápasu mohl ozvat pokřikem: "Přejeme vám hezkou dovolenou." Nic urážlivého, ale dostatečně ironické. A kdyby k tomu zazněla stařičká píseň Marthy a Teny " Od zítřka máme dovolenou." bylo by to úplně nejvíc. Teď jde jen o to, aby to Oceláři zařídili na ledě. Když máme ty Velikonoce a prý se konaly zázraky 😇 tak proč ne?