No po tech prvnich dvou zapasech jsem si rikal ze jsem fakt hodne dlouho nevisel tak kontrolovany hokej jaky jsme predvedli. Tezko rict co za tim vsim bylo ze jsme si to tak posrali a musime hrat jeste dnes,kazdopadne aspon se ukazalo jak v hlave lezime snad cele republice a nejvic me bavi jak si “Béčko Hradce” zvedlo ego. Uz jen proto doufam ze dneska tam nechame vsechno na lede a na tribune.🤍❤️
Marko čauky, já bych ji teda vzal 😉 pro kluka, dablazek@gmail.com
dablazek měl bys to tam mít a fandete co to jde 💪
Marko díky! kluk jde jako vzdy do kotle pod buben 🙂
Elmo Mají z Třince strach
Už ať to začne, už se nemůžu dočkat,nervózní jak tenkrát 😅
Dej si Lexaurin , se už nedivím, že jsou na ledě hráči nervózní, když je celý stadion diváků nervózní 😂
Loqezini Dám si zachvili pivo 😃
Jak se tu nekteri predhaneli v tom sazeni na Budejovice ... Tak abych to obratil - trosku se nam navysil kurz na mistra (aktualne 9,00). Zitra uz tam tak vysoky urcite nebude 😉
Fajt nemohli vybrat “lepší” rozhodčí 😁
APW A je , notičky rozdané.
Dnes s Kurym a bez Helewky.
Renckys ze by bylo vyslyseno me zbozne prani??
První lajna Daňo -Nesty-27
Kuro cerny kun dnes.Nechapu proc nejraje Helewka ale
Vozuch, sry
Mazi v brane? Zajimave. Co sem videl treti tretinu predevcirem mi teda Kaca prisel jistejsi.
HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mar. Adámek, Polášek, Šenkeřík – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – L. Hudáček, Cienciala, Nestrašil – Kurovský, Vrána (C), M. Roman – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A).
Rozjebat jedinou formaci která fungovala????
Buky tak posledni 3 zapasy nefungovala...
Buky Akorát, že vůbec. 🤣
mrkev byla to jediná formace která si vytvořila nějakou šanci, a aspoň něco uhrála.