Kurva
19:59 jako fakt ...
Maras.....nedostat tak by se posrali....skoda
Přesně se stalo to o co jsme si koledovali celou třetinu, proč ku.va s něma braníme!!!
To umíme jen my dostat gól vteřinu před koncem. Koledovali si o to celou třetinu.
Tohle umime jen my tohleto, uz podruhe v tehle serii nedohrajem tretinu. To budou zas nervy
Nevadi, porad vedem. Sice dostali cuchnout ale porad jsme v zapase.
Furt ty jejich vyjebane nahoďaky od modré do pi už
Kurva to snad neni pravda zase v poslednich vterinach.Snad je to kopne do prdele ten gol a zacnou hrat trosku aktivneji, te pasivity bylo uz moc.
To hlava nebere, hrajeme s nima hokej kde si ani nečuchnou a pak začneme hrát hokej ze kterým jsme s nimi vždy projeli..
Vožuch do domrdal. Stačilo vyhodit...
Jasnéj ofsajd, už me to vážně nebaví...
nikolas podle 3D čáry nebyl. Tezko rict,ale kdyby byl tak snad by urcite brali vyzvu.
nikolas taky jsem si říkal že byl jasnej
O gól jsme si říkali celou třetinu. Změna stylu hry byla chyba. Sparta na náš styl z první třetiny nenašla recept, měli jsme je dorazit. Na buzi hokej bez obdržené branky nám chybi 1-2 klicovi obránci. Pokud to projedeme jde to vše za trenérem.
Simon na ofsajd v lize vyzva nejde vzit
Simon v extralize nejde brát výzva na ofside ne?
Simon 3D? Ja to mám na mobilu - nechce se mi exportovat gifko teď, puk je celým objemem za modrou a brusle toho týpka uvnitř, on jí nestihne dát ven pže uhýbá právě tomu puku... Jestli tohle není ofsajd tak nerozumím už....
Proč se nikdo nedíval na video. Na ofsajd, na to zda náhodou ofi cas už nebyl 40:00.
Kritik protoze nejsme sparta. Kdyby to bylo naopak, pujdou se podivat. Tak je to treba brat a vyhrat i pres to 🙂
desdel Ja právě nevim teď.