mrfederer Duda byl na ledě vždy křivák a teď mluví z křesla aty si posraný: z jeho blahopičovin Ty neviš jak se choval na ledě? Víš hovno jak hrál kámo... a nepruď zase. 😝
Duda byl největší kokot na ledě.... teď když je v křesle tak je buh..... dejte se dokupy.
Hansen1 Hele, teď už sereš i mně 🙂 Proč píšeš tyhle nesmysly zrovna teď, po takovém epickém postupu? Dej se do kupy.
Btw rozhodujici gol dnes: Milos Roman
Mozikuv faul pred koncem na: Milos Roman
Klobouk dolu....skvely vykon stejne jako Hreho, Majo....srdce plesa kdyz si vzpomene na stefany ruzicky, klepise, bukartse, petruzalky a dalsi podobne co tu taky hravali
APW Nepamatuješ si jak Duda řval na Třinecké hráče zkurvený moravský sráč... Já tě budu srát? to nejsou nesmysly ale fakta pane novináři. Dej se dokupy ty Tondo.... 🖕
APW mě to je úplně jedno jestli tě seru ale můj názor nezměníš ty kupo 😂
czesio jsem strašně rád že povedlo postoupit a za druhé jsem rád že mě neotravuje nějaký kokot nevím odkud.... dej se do kupy cypku.. 🖕
Trotl místního fóra. Kdo je pro dát Hansen1 do chlivku dejte mi mínus.
Avenged15 Dá se to někde pustit i zpětné, když nemám O2?
footi hokej.cz klikni na zápas a je tam celý match
footi aha tak tam na tom hokej cz není studio
footi Tak to nevím, možná jestli byl přenos na yt, ale nevím nevím 😁
footi https://www.youtube.com/live/OVR7hEzl9-s?si=_S96EHsPi6vEjzye
Tady to je i s mezipřestávkovým studiem.
Btw nevim co je na tom pravdy....ale ze pry dnes kotel ve varech na repre skandoval trinec, trinec....
tAK PRVNÍ NÁMĚT TRIČKA nezastavíš ... LETÍCI ŘEPÍK A kEMRNÝ KOPNUTÝ kUNDRcEM. nEZASTAVÍŠ AŽ V pRAZE A MÁTE TO KOMPLET!!! fINÁLE, sEMIFINÁLE,ČTVRTFINÁLE A ZOSTUDENÍ NA
DUDA byl normální zmrd na ledě... Co mele za mikrofonem je normální sračka a pravý opak . Pamatujete si to dělal na hřišti?
Pánové, konec této diskuze prosím. Koukněte se prosím do jazyka. Dnes je historický den a je třeba se radovat a ne se vadit. Zdravím z autobusu z Prahy!
@Hansen1 poslední kapka bejku :-) asi jsi si dal po vítězství do nosu. To chápu. Ale teď tu všechny opět sereš těma negativníma kecama a kazíš nám radost z vítězství. Tož si diskutuj v chlívku na pár dní aspoň :-) když uznáš chybu tak napiš. Ale teď fakt #sorryjako
Naprosto epická série. Zážitek byl masakrální. Byl jsem u toho. Myslím si, že mi to určitě zkrátilo život, ale stálo to za to.........
zifi Emoce jsou kořením života :-) určitě ti to nic nezkrátilo :-D
Mira Myslím ty nervy při prodloužení a při těch šancích Sparty.
zifi jasně chápu, taky jsem stepoval u telky cele odpoledne a na konci jsem byl dost psychicky vyždímaný :-D
My!!! Jsme Třinec!!! Kdo jiný když ne my!!!!!