Tak mohu hodnotit až s odstupem, dřív jsem se k tomu nedostal. Pro mě osobně nejlepší série PO, kterou pamatuji. Káca naprostý král. Samozřejmě celý mančaft šlapal, ale ještě bych v tom zápase vyzdivhnul další 2 hráče. Hudy a Majo. Hudy 2 naprosto důležité asistence a vždy když je na ledě na puku, tak se snaží něco překvapivého vymyslet. Celou sezonu mi trochu vadí, že takový playmaker není na 1pp a bohužel často nechodil ani na 6 na 5, protože tohle místo vždy měl Růža. Vše zlé (zranění 27) je k něčemu dobré. Jak řekl Duda "ten hráč má gule". A Majo jezdil perfektně celý zápas. Tlačí se dopředu a každým zápasem mu roste sebevědomí.
Sparty mi bylo fakt líto, ale jsem rád, že některé to pěkně kouslo do prdele. Takový Kousal a kecy do novin na Vožucha "ať hraje, však vždy ztratí puk". Řepu za tu prasárnu na Hreha. A tvl málem to rozhodnul, i když většina hokejové veřejnosti se shodla, že 2 zapásy stopka je málo. Naštěstí si ho i další Káca namazal na chleba. A náš vyrovnavací gol? Pan Irving LOL. Lehce dostane od Daňa rukavící přes helmu, ta mu spadne a ten místo aby se ji snažil nasadit a hrát, tak je tam necha 3 na 6 😃 Pak jde vidět, jak čuměl na to Markovo zakončení a když viděl gol, tak zase sklopil hlavu a simuloval, jak kdyby potřeboval rychlou. Srovnejte tuhle situaci a atak na Daňa v 1.tř. Na Irvinga to nebylo vůbec nic proti tomu hitu na hlavu. A ti šulini bodu něco říkat o simulování, přitom zápasy předtím herecké etudy Kousala a spol. Každopádně krásný zápis do historie a zavření huby všem Smoleňákům a dalším.
Ad finále - nevím, jak je na tom Růža, ale šlo vidět, že to jde i bez něj, takže radši ať tam sedí 7.bek případně nějaký jiný zdravý 13.útočník než on. Hráči šli na krev, spousta z nich má určitě drobná zrannění. Po 14 zápasech ve 28 dnech roste pravděpodobnost nějakého zranění, to je prostě fakt. Takže ať je ready Polášek + další útočník. Představa, že nějaký zápas proti odpočatým PCE točíme třeba jen 5 beků (z toho Marinčin taky není zcela fit), není nejlepší. Když chce být 27 na střídačce, tak určitě ho můžou zapsat jako někoho v realizáku a může tam být v teplákách. Zítra to zane!!!