Sorry,nějak se mi to podařilo dvojkliknout či co
APW Já jsem ve 3 body věřil, ale potichučku a tajně 😉
Dnes poctivý výkon směrem dozadu, Mazanec výborný a zasloužené 3 body. Teď ta repre pauza nevím jak budeme trénovat, když 5 hráčů je na repre z toho 4 útočníci a dalších 5 útočníků nehraje.
Ales_36 Reprepauza se nám teď hodí v této nemocné době..... snad se ta každoroční krizka tentokrát ukončila už dnes. 😉
Ještě k dnešku nápišu, že Havránek si určitě zaslouží další šanci, Jaroměřský by měl jít místo něho do FM
Ales_36 Souhlasím s tebou
Dneska milé překvapení 😊 jinak skóre máme skoro jako Pardubky, o to víc tak mrzí ty zbytečně prohrané zápasy...
Doufam že mazi pojede ještě na nějaký sraz repre s takovou formou.
Simon Má repre kvalitu to je pravda...
Simon Bylo by to super ale Orct tam doporučí svoje koně Pláču a spol
Btw. Růža už vede KB Extraligy 💪
Vinou svatecnich jezdců na silnicích a trošce sněhu jsem neviděl zápas (snad první za x let) ale poslouchal jsem aspoň mluvené slovo. Mazi repre forma. Jinak z toho co potil komentator a co tu čtu mám smíšené pocity. Hlavně že vezeme 3 body. S budíkem jsem počítal, ve 3 doufal. Snad teď kluci odpočinou, doleči nemoci a zranění (hlavně ať se nikdo nezrání z repre) a od nového roku už budem hrát Třinecký hokej.
Dnes příjemné překvapení. Těžko říct zda nás Pardubice podcenily nebo zda Moták zase naplánoval formu na reprezentační pauzu.
Asi takhlenc.Když se sejdou dva mančafty co chtěj hrát hokej tak to skončí....gólem do prázdný.Vím,byly dva.Tak už tady nemamrejte(🤔)a važte si na co chodíte!!!Tak jako já si vážím tý modrobílý Škodovky u Plzně!!!
Ač nerad ale souhlasím s tebou...😉
Po dnešním zápase je tady ticho 🙂 Zajímavé, s takovou sestavou porazit Pardubice a nedovolit jim ani gól. Asi Motakovina kdo ví.
Avenged15 Ale prohrál tak je tu na.igane.
Před zápasem, nebo v jeho průběhu ho neuvidíte, nezatipuje atd, aby náhodou neplácl nějaký nesmysl. Po zapase je ale největší hrdina a všeználek. Hlavně provokovat, ale k hokeji žáden rozumný příspěvek.
Kritik Ten pravý se ozval. 👌😇
Můj ty smutku, už zase ? 🙄
Fric nene v žádným případě.