Hudyyy 😉
3:0 Akce jak cyp.... 💪
Tak tohle byla pecka!
Andrej se taky rozehřívá... 2 body 😉
Jak jsem psal, skvělá zpráva, že jsou zpátky. 🙂
Nesty první zápas po měsíční pauze a hned 2 asistence 👍
APW ale bylo vidět že ho sere ze mohl být i gól 🙈 už aby mu to tam spadlo
Mira Nesty letos jede na titul nejlepšího nahrávače Extraligy 🙂 Nebýt toho zranění, není vůbec o čem.
4:1 zase Pecka akce....fajné Růža
Marinčin bohužel letos jeden z našich slabších beků. Při svých proporcích prohrává enormní množství fyzických soubojů a bruslením to bohužel nedohání. Ten jiskra ho objel jako kužel.
Zase trochu drama na konci 🤷♂️ ale jinak super. Góly krásné 👌
Mira jak píšeš krasne góly ale 3 třetina velmi slabá. Chápu že se už za stavu 3:0 chtěli šetřit na čtvrtek proti Vitkam.
Krásny kurz na Boleslav
Avenged15 Boleslav chtěla odložit zápas k vůli velké marodce ale Motor nevyhověl.... dobře jím tak. 😉
Hansen1 Já na tom vydělal 8k 👌
Avenged15 Bylo tam na boleslav 3,5 a na Motor 1,7 ale pak se to vyrovnalo. Pěkná výhra ale já bych to nevsadil. Ty si nevěděl o marodce?
Hansen1 Jojo právě že věděl, ale ten kurz byl šileně přestřelený, na to že hrali proti ČB a ješte doma 😃
Avenged15 Podle statistik byl Motor lepší.... měl jsi z pekla štěstí😉
Hansen1 To byl spíš čuch velmistra 😁 btw. statistiky zkreslujou, musíš si vzít, že Boleslav 2x vedla, takže tlak prohravajícího týmu, se dá očekávat. Viz 3. třetina Statisticky dneska s Vary.
Avenged15 Teď jsi si to štěstí posral tím machrováním.... 😉
Avenged15 To byl spíš čuch velmistra 😁 😶
Hansen1 Kde machruju? 😃 Udělal jsem ti statistické srovnaní dvou zápasu, na ktere si vůbec nezareagoval ale místo toho napíšeš blbost. 😃
Avenged15 Tento zápas byl normálně nesazitelný.... spíše to bylo o náhodě..