Spaleny Zákeřnost jejich druhé jméno
Elmo Ja bych rekl spis prvni jmeno.🙃
Loqezini po sezoně zas do dalšího klubu. A po pár měsících zas dál.
Něco mi říká, že zítra sehraje Pánik klíčovou roli, ale nevím pro koho.
Tak dnes letos naposledy. Asi každý by chtěl být na stadioně, to mi ale nevyjde. I tak se těším a vůbec nevím co od zápasu čekat. Tak přeju opět všem skvělý hokejový zážitek ať to budete mít live, na náměstí, v hospodě, nebo doma.
Nevíte někdo jak to je v Pardubicích se vstupem do našeho kotle? Mám lístek do jiného sektoru. Kontrolují vstupenku před vchodem do sektoru? Nebo se v pohodě dostanu do našeho kotle?
Taklor Tam to podle mě moc nehrozí. Zázemí totálně oddělené od sektoru hostů.
Jo, ale co.jsem tam byl pred casem, tak Te normalne pusti....kdyz na sobe budes mit barvy atd.....
Milane dneska se snaž 😂😂😂
Elmo mačkej B
Elmo levé horní tlačítko
Taky už jste nervozní? z jedne strany, jsem na nás strašně hrdy a na druhou stranu si hrozně přeju aby to vyšlo a vidět pysky z Pardubic.
Avenged15 Vůbec žádná nervozita. Pro mě už jsou mistři i kdyby to nedopadlo. Vyřadit druhého největšího favorita a ve finále trápit výběr repre na EHT a totálně jim vlézt pod kůži je nadlidský výkon . A základní část byla taky skvělá.
Budou to velké nervy. My už jsme stejně mistři tohoto ročníku. Teď ještě tu třešničku na dort v podobě poháru.
Na tyhle žvásty je čas. Dnes si jedeme pro pohár .... tečka
jo, jsem tu zapomněl pro pobavení hodit páteční teletext (a toto si platíme z poplatků):
Nesty nehraje🥲 ach jo to jsou fakt kurvy!
Palmis23 vsak se kdesi psalo ze uz je po operaci...
Spaleny bral jsem to jako JPP, dokud to nebude někde potvrzené
Palmis23 Bohužel to nebylo jpp.