To mě poser 🏆🏆🏆🏆🏆v řadě
Tak jo přátelé, slivovičku jsem si dal za bůra na vaše vítězství.A gratuluji k titulu. 👍
Jóooooooooooo🏆🐉
Cineeeeeeeeeeel 🥳 MISTŘIIII
Ja jsem mrtvej, emocialne uplne vyzdimany. To je pribeh, netflixi toc to. Panik da tycku a pak rozhodne Cinel, to proste nevymyslis. Yeeeeeeees, jsem neskutecne stastny Mi5tri🥳🥳🥳🥳🥳
Zdeněk Moták
…a co teď? Pretahne Dědek Motáka? 😁😁😂
Neuvěřitelné chlapi, to se nedá popsat 🤯🏆
Pánové uvědomujete se že v extralize už opravdu není o co hrát? Všechny, všechny rekordy jsme posbírali my!!! Třinec!!!! Dvě hesla letošního PO!! V semi: kdo jiný když ne my!! A ve finále: naše familia!!!!
TomTom rekordy jsou od toho aby se prekonavaly 🙂
Kurva já tohle miluju. Vy určitě taky. A co teprve ti kluci. Furt mi to nedochází. Furt se štípu,jestli je to pravda. Fakt se to stalo?
Standis Doufám že jsi byl venčit psa!
Spaleny tyhle už prostě překonat nejdou!! první titul z předkola, první otočka z 0:3, první ve finále z 2:3, první titul na 21 zápasu, a nakonec?? Vsetín předává žezlo!!!!!!!!
Familia. Tohle bylo geniální. Lidi z různých koutů světa. Mnozí bez vztahu k Třinci. Ale stala se z nich rodina. Jeden za všechny a všichni za jednoho. Prostě pecka!
Nemam slov🥳🍻🍺🍾🔥
Jsem na ně neskutečně pyšný! Jsou to fakt Draci 💪💪💪🐉 Tu bulím jak kkt
ty placky vazne nemaji respekt a pokoru. Namisto uznani piskaji a buceji. Karma si nasla vsechno od A po Z.Jdem slavit!
Já nevím co napsat :-)
Rozhovor s Adamkem a Polaskem.... ❤
Tomu Činelovi tu hokejku fakt chytil Radil? Je možné že ho ta neviditelná ruka kousla do prdele až takovým způsobem? 😃
Xicht91 no radil jeste mel chhtry reci pred prodlouzenim. Takze jo, kouslo ho to slusne.