Spaleny
Já už jsem se od toho poslední 3 zápasy úplně oprostil, noviny, soc.sítě to je fakt toxické prostředí, měl jsem už na ty polokoně taky pifku, 3/4 zápas jsem jim nadával na zimáku, ale pak jsem si řekl už dost, úplně jsem to vypustil a najednou i ten hokej jsem bral víc v klidu, i když včera jsem se málem zbláznil v tom prodloužení.
Docela pak chápu Zadinu, že mu ujelo, ten tlak co on musel nést na sobě, to musí být něco strašného. On možná ty sítě nečte, ale těm novinářům se nevyhne, 2 měsíce jen posloucháš tohle, tamto, a všichni čekaj na tvůj neúspěch aby tě mohli sežrat. Je mi ho svým způsobem líto, ale sám to chtěl, tak ať si to vyžere.
Na tohle prostě musíš mít koule jak Venca, nebo být naprosto pokerový hráč jak Zdena Moták, my prohráváme 0:3 se Spartou a on jde v klidu na tiskovku, my vyrovnáme 0,2s před koncem a on jde zas v klidu na tiskovku...svým způsobem ten jeho klid s jakým vystupuje je fakt geniální, a podle mě to dává klid i kabině, snad žádné playoff si nepamatuju, že bychom řešili přes noviny nějakou kauzu, nebo se snažili rozhodit soupeře, a že to byly dramata třeba letos, buď to všechno na sebe strhnul Varaďa, nebo to odrazil Zdena nějakým stoickým projevem.
Jestli si rýpnu do soupeře, tak snad jen že s Varaďou by tohle fakt neprojeli.