Teď nás slušně melou ve druhé třetině
mrkev Já mám sport1,2 takže jsem v klidu 😎
No nic, nazoomovany tipac to jisti. 😟😟
Jinak slibuju, ze uz se nebudu rouhat vuci ceskym sudim, bo to je vsude stokrat horsi. Uz jsem to videl na MS a nasi jsou fakt zlati 🤪🤣🤣
No vyloženě si těma vyloučeníma o ten gól koledovali... celkem smolně do kabiny. Snad se ve 3 třetině hecnou
Skvele Hudini 👋👋👋
3.třetinu máme navrch. Proměnit něco z našich šancí!
Podme hosi 👋👋👋 Bodik zatim vyborny a pridame jeste jeden.
Hlavne zlepsit presilovky, bo je to zatim krkolomne, ale to tam spadne 😎
mrfederer Chybi Jeřáb a Ruža. Ale aspon dostanou prostor ostatni.
Joooo! Vítězství!
Simon chybi jen pulka 🤪😛😛😛 Jinak krasne vitezstvi, svycari byli dobri.
Klobouk dolu pred jejich fanousky, full hala, vsichni fandi a krasne choraly 👍👋👋
Po průběhu zápasu nakonec zlaté dva body
mrfederer Jj fanoušci super, celý zápas fandili i ten jejich kotel. Palec nahoru. Celkem dost mladých tam bylo v hledišti. Siki super, chce to aby dal gól. Roman mi přijde, že ještě přes léto trochu "vyrostl". Ta obrana potřebuje ještě zamakat. Mazi excelentní.
Ohlasy trenérů bych si už rád přečetl na slibovaném novém webu 🧐
Očekávanou novinkou jsou rovněž nové webové stránky klubu, které budou spuštěny už tento pátek.
kodwerk29 Tak start nového webu dopadl tak nějak po našemu. V hokeji vítěztví super, ale PR opět nic. A přitom by stačilo napsat na x a fb omlouváme se fans, ale nový web bude o par dni opožděn.
Ales_36 A web stále nic. Škoda, asi nedomysleli datum spuštění - redakce i tiskový mluvčí byli na Lize Mistů s týmem. Ale jak říkáš, stačilo se omluvit a doplnit info, bohužel ticho po pěšině.
Musim rict ze vcera Lausane hral neskutecny hokej a to hlavně v 2 tretine. Tak nejak jsem cekal ze kdyz nevyuzijou tolik presilovek ze to nemuzou vyhrat. Super 2 body proti tak silnemu souperi a respekt vsem fans co fandili primo na miste.👍
Činel na centru 1. útoku.
APW Tak prý drobné zraněni ze čtvrtečního tréninku. Ještě že tak.
Co řikate na 3 lajnu? Mne by se libil víc Kurovsky s Teplym dohromady.
Zdá se mi to, nebo je ten led velký jak fotbalové hřiště? 😁
Šance jak cyp. Musel jsem jit bliz k TV bo jinak nic nevidim.