Reprak Jj, říkali, že bod stačí, ale nebyla to pravda. Oficiálně ještě postup jistý nemáme. Máme jich 9, na postup aktuálně stačí 10 (jako má třeba Sparta). Ale musela by to být shoda různých okolností, abychom vypadli z té postupové 16.
Jeřábek v sestavě 👍
APW WOW to jsem nečekal!
APW jsem to včera podle toho snímku tušil, ale jsem překvapený že tak rychle naskočí. Asi už bruslil delší dobu, jinak bych si to nedokázal představit.
Skvělá zpráva, že je Keba zpátky, má můj obdiv. Jinak co se týče dnešku, tak bych vám mohl ukázat můj messenger, kde mě poslední týden a půl kontaktovali samí poláci, jestli bych jim nemohl pomoct k lístkům 😆
Na úkor koho bude hrát? 🤔Bobby?
KCH Jak to znám tak Mrtka?
Tak ze se vrati driv nez Ruza sem fakt necekal 😱
Vrána nehraje, ve hře 8 obránců
Mrťák by měl dneska hrát co nejvíc, klidně ať sedí Marinčin nebo Kundrc, program je náročný, a přes všechen respekt k soupeři, pořád to je tým z Polska, To samé útok, Vrána si může klidně dneska dáchnout.
Zajímavě přeházené první 2 útoky. Havran mimo sestavu.
Jeřábek jako 8. obránce.
A celkem vtipné, jak má Osvětim poskládané lajny 2,3 a 4.
APW Asi jazyková bariéra 🤭
Já si nemohu pomoct, ale mě se dnešní zápas zdá mimořádně důležitý. Při pohledu na tabulku ELH a zejména soupeře v následujících utkáních nás může případný dnešní neúspěch dostat do pořádných sraček. Budeme hrát proti sice hokejově méně vyspělému ale o to motivovanějšímu soupeři. A rozhodně ani podporu fanoušků nelze jen tak hodit za hlavu. Naopak úspěch, spojený s návratem Jeřábka do sestavy, by byl úžasným povzbuzením. Těším se na to.
Po hymnach je to 0:1...a po prvnich minutach a atmosfere 0:2..
Tak snad aspon dame goly 🙂
Spaleny uz 2:2😆
A je tam 🥳
No co se tyce hry tak je ti vrazdeni nevinatek zatim....
To by si gola mohl dat i Teply...
Piskej konec