Spaleny Otazka co s tim, odpiskat tuhle sezonu, ze se posily nepovedly a proste to nejak ukopat (I kdyz furt doufam ze Teply se rozjede). nebo si trochu zahrat na Dedka a dotahnout dva rozdilove utocniky.
Spaleny jinak dneska nevim ze hraje Hudy ani Sikora.. Kdyby nebylo ted presilovky, tak si Hudyho fakt nevsimnu.
2 třetina jednoznačně perníková, myslíte jak sněhuláci.
APW uplny opak toho co vykladal pred sezonou...kdx rikal jak by trinec mel byt v klidu a nehrotit kdyz se nebude darit.
Nemame pry centra, mame spatne poskladane utoky, Motak klesnul ze Vranu dalo jako 13.teho.....a dalsi podobne kecy
Spaleny No chtělo by to aby ho někdo naučil číst česky. Aby si to tady přečetl. Dejte mu šanci, myslím že to bude ještě megoclonič před kasou.
TomTom nejhorší? však nás drtí na buly, střel mají jednou tolik 😅👍
tvl to je utrpeni.
mrkev hmm a druhé ne😀
Pro dnešek konec
Nečekal jsem zázraky,ale fakt až takovou tužku. Tam neni jakoze nic. Oslabeni nic, power play nic. Tam chybi nekdo kdo by je poradne zje*al az po usi,protoze to fakt nejde takhle.
Ta tretina spatna....skoda toho tretiho golu...ve treti dame...pojdme hosi
První třetina super... druhá ostuda zase 🙄 tak třetí snad budeme zase hrát.
No v Dynamu se za 2 místo vyhazují trenéři, u nás kdo za 11 místo?
Palmis23 V Dynamu jsou dementi, nesrovnavej s normálním týmem...
Palmis23 VV už svrbí ruce.
Hansen1 to že jsou v Dynamu dementi to je jedna věc (a pravdivá), ale to, že jsme evidentě v prdeli je věc druhá a nějaká změna musí přijít, samo se to nezlepší
Měli bychom těm klukům začít platit, očividně to fakt jen za párek a pivo nejde. Plný břicha párků, po pivu těžký nohy a pak to tak vypadá ten hokej. 😂
Z druhé třetiny mě pálí oči.
Elmo Kua furt ta druhá.... jak to?
Palmis23 V prdeli? Jako každý rok až do ledna... Jsem v klidu. Zase vyhazujete 😁🙄... jo vyhazujte 😂😂
Hansen1 Sory ale tady je trochu jiná situace. Je rozdil cas od casu ze se fakt nezadari a nejde to,tady od zacatku sezony se fakt nedari a nic nefunguje.Tezko rict jestli je to trenerem nebo co se tam deje.