Dneska se to blbe hodnoti, objektivne Sparta je ted nerikam lepsi, ale urcite hokejovejsi. Davaj si krasne puky, nemaj problem dostat se do pasma, parkrat nas tam zamkli. Nam to porad skace,trva, uz se to zlepsuje, ale je videt ze to jeste drhne. Presto jsme mohli vyhrat, ale Hudy me dneska naprosto nasral, za ten najezd 2 na golmana bych ho posadil normalne, protoze tohle se v takove situaci nedela. Jeste ze jsme aspon ten bod uhrali, parkrat to tam jeate litalo zajimave.
Najezdy byly trochu smula u Kacy, hlavne ten treti gol, po tom mel uz jit Mazi do brany, i kdyz gol Kemelainena a Horaka by asi nechytil ani on, to byly vystavni blafaky. Jinak nemam moc co vytknout, libil se mi Dravec dneska, jeho hokej uz je takove sumo, ale nevypustil vubec nic, Kundrc premotivovany, bral je tam na vidle, ale jinak dost chyboval, nejlepsi bek je momentalne Majo, hraje s obrovskym prehledem, a i Cinel nehral vubec spatne, + vyhral snad vsechny buly. Celkove se mi ale prvni lajna nelibi, maji problem s bruslenim,dneska se vetsinu stridani branili, dost snadno se nechabali zatlacit, hlavne Nesty je nejaky vycichly, jak by ho to moc nebavilo.
No forma se lepsi ale body zas nemame, snad to v nedeli uz vyjde poprve venku!