mrfederer hele, fakt bych se nedivil, kdyby to Motak polozil a hlavnim byl jmenovanej Malik, fakt ne.
mrkev Nestraš
mrkev tohle bych fakt nedal a sezonu ukoncil
mrkev Tak to jsem teprv zvedavy pak na ty zapasy pod nim jako Hlavnim.To uz by jsme se fakt bili s Libercem o baraz.
Jedine co me dnes těší ze server jede parádně! 😀
Mira je to fakt super, rozdil 100 a 1
Problem je, že nás nepodrží zatim ani golman dneska..
největší údiv je, že je to stále stejný trenér, stále stejní hráči (kostra)... a prostě předvádíme tohle. Pořát se mi nějak nechce věřit že Polášek byl v obraně takový gamechanger... z útoku odešli jen Helewka a Vožuch
desdel no tak je novy asistent, ma na staroti obranu, a obrana, vcertne oslabeni je hruzostrasna... tam je to easy..
No mohl by Venca zajít do šatny aspoň pořádně zjebat obranu když už tam jel.... 😁
Hansen1 Venca tam je? tak doufam ze zpatky jede klubovym autobusem na miste trenera...
mrkev tím pádem asi nikdo nechápeme na co se čeká.....
desdel pratelske vztahy?
Obrana, obrana....ale vzdyt se ani jedna petka neudrzi na puku....hazou to po sobe....na to se neda divat
Spaleny Zadne zalozeni utoku. Zadny trvaly tlak a udrzeni pasma. Na buly 11-6 pro Spartu. No nevim nevim. Z 5 strel ktere byly takove nahozeni jak na treninku toho moc nevymyslime.🤷♂️
Za obrannou fázi může jenom jeden člověk takže ať se už raci nevrací domů.
mrfederer V neděli se vidíme? 😵💫
APW tak ja urcite, teda pokud by nenastal hororovy scenar s Malikem
Je mi z toho fakt smutno, je to zoufalstvi, kdyz vime, kde je chyba a stejne se nic nezmeni... 😭
Ale ještě není konec.... 😁 tak nepopravujte ne? 😁 třeba se to zvrtne v jedné přesilovce.
Simon neni tam nic