rejnok tak to jo, už jsem se lekl že myslí Daňa🤣
Tak pojme zatipovat dnešek, ať je srandy kopec. Hlavně všichni tipněte, nebojte se že se zesměšníte, jde o tip.
Buky podle toho kdo bude v brance. Prohra tak jako tak. Max vstrelene 2 goly, zadny ve hre 5:5.
Kurňa, máme konečně po pauze, když nebudu myslet na tu otřesnou první třetinu po té Spartě tak věřím v 3 bodový venkovní zápas. Už by bylo na čase ! Tak pojdme Oceláři !
mrkev v bráně bude Kacetl tip 2:3 PP
Mountfield HK – HC Oceláři Třinec 4:2 (ale srdce 2:3)
MHK-Oceláři - 5:1 (g. Kurovský), po zápase demise trenérů, nástup VV, který bude moct všem konečně ukázat, že umí trénovat i průměrný tým, 1. úkol zachránit extraligu pro Třinec. 🙂
Stasio no....zachranime se leda ze v barazi nebude Zlin 🙂
Spaleny to by bylo epicky.
Spaleny kldien at je sezona pruser a vsechno dopadne nahovno. Ale bude se mi to kousat lip, kdyz na stridacce bude Venca a ne Malik s Motakem.. Nebo nejaky jiny jouda...
mrkev s tím VV souhlasím.
HK:Tři 4:1, jedině zázrak by nám pomohl k bodům.
Tipuji 5:1 a Motáčisko poletí a Malík to převezme celé...
STRUM Snad ne, to Malík by měl jít
Mhk 4:1 HCO ocekavam stejny zapas jak na Sparte. Prvni tretina bude total propadak. V druhe trosku zaberem a zacnem hrat poslednich 10 minut pred koncem. Ale verim ze dneska tu serii vyher muzem zlomit,ale to by musel byt asi bozi zazrak.🙏
Sancho90 to je jen katastrofický scénář.. doufám, že se nenaplní
Čachova formace jako 2. Konecne.👍
Simon ale krom prohození formací není žádná změna... pokud je Vrána s Draveckým v prvních dvou lajnách tak to asi není úplně v pořádku?
Palmis23 neni, jeste k nim totiz chybi Svacina, Martynek a Vytisk, pak by to bylo kompletni. :-D
Palmis23 Dravec mi prijde porad platnejsi nez Havran.
5:2, nevidím světlo na konci tunelu, pokud tam bude Moták a ti 2 šašci vedle něho.