Ales_36 minimálně se řeší změny v hráčském kádru, ale prachbídně... protože podle všeho jsme měli zájem jak o Zbořila tak o Stránského, ale neklapl ani jeden. Máme mít zájem podle spekulací i o toho Zohornu...
Jinak můj pohled na realizační tým bude asi vymínusovanej, ale říkal jsem to i loni. Motáka bych tam nechal, je tam 2 roky a 2 tituly udělal, hráčský kádr má defakto stále stejnou kostru, každý rok se mění jen jednotky hráčů. Ano kostra stárne, ale nevěřím že přestala umět hrát hokej. Někdo by řekl, že to byla Vencova setrvačnost, ale ta by přece, s tím že 80% týmu je furt stejná pokračovala dál i letos. Pan Moták ač se to některým bude těžko číst působí vždy klidným a rozumným dojmem. Není to žádný šilenec typu Kýhos. Dva tituly s Vladem mu nikdo neodpáře, je tedy otázka zda mu byl nový realizační tým přidělen nebo si ho mohl vybrat sám. Protože pokud něco funguje delší dobu a pokud funguje i změna po nějakou dobu, měla by se primárně hledat chybu u posledních změn.
Proto bych zapřemýšlel primárně o změně Malík - Raška, Addamo je na pozici 13 útočníka zbytečný a může tam hrát klidně Haas, Co se týče Teplého ten vypadá, že je na něm jen deka. Když chce tak má v zápase silné momenty, toho bych si ještě nechal. Ale místo Addama bych začal hledat nějaké shootera.
Co se týče angažování Holáně:
Zachránil pardubice od sestupu, další rok udělal čtvrtfinále, kde nás málem vyřadili (následoval vyhazov), ale jo chápu pardubice... tam se vyhazuje kde kdo
Pak moc zájem nebyl a uklidil se do Poruby
Odtud si ho vytáhli Vítky - 8. místo a předkolo - 8. místo a čtvrtfinále (z předkola) - 2. místo a semifinále - a následoval sešup a to bych podotkl že Vítky začaly opravdu zvláštně nakupovat. Nevím jak moc do toho mohl zasahovat. Ale prostě já vám nevím..... náš klub by neměl brát trenéry co vyhořely, ale spíš zaplatit trenéry co jinde uspěli. Nebo si je "vychovat" z vlastních zdrojů, tak jako Vencu.