Hansen1 vsazeno 😆
Taky jsem vsadil ale proti, doufám že to nevyjde 😃
dablazek Taky, protože při oznámení sestav, se to musí zkusit, ještě když tipač nechal kurzy tak vysoko u Sparty
vsazeno ne na postup ale na vitězstvi dnes
Na tom CHL mě stejně nejvíc baví, že i když proti sobě hrajou dva české celky, tak oni znepřístupní Česko jako geolokaci.
hroudek To není překvapení, když to vysílá placená tv. BTW ve studiu Áda.
Škoda tyčky hned na úvod...
začátek dobrej, i za těma nahozenýma pukama fakt jdou a dokáží je vybojovat. Pokud takhle bude vypadat celej zápas tak budu spoko
Škoda te třetiny, zvonilo to tam bohužel jenom, ale projev je zatím velice dobrý
No co dodat? S hrají aby se neřeklo, takový jalovy výkon. Hokej takový jako přípravný zápas před sezónou. Až pátek ukáže co a jak.
Dopředu je to bohužel křeč jak cyp
Sorry,asi křeč na 2-hou.
co dodat.. to co nás zdobilo poslední roky je pryč a to byla efektivita v proměňování šancí, kdy jsme s nádasázkou dokázali dát ze 2 breaků 3 góly
Nejlepší jak Motak něco nakreslil a vzal ručník s kterym se hráči utírají a utřel tabulku a ručník jim dal zpátky 😁
Takže žádný Malík, už teď je jasné že pakovat z lavičky se měli všichni, ten mančaft je v totálním rozkladu...
2 třetina to je už úplně o ničem, oba týmy na to serou, teď je jen otázkou na čem se domluvili nebo domluvi a co vsadili nebo vsadi, jinak už jde o hovno.
Každopádně problém Malík to nedyl. Do pátku ještě tomu dám 1% šanci, a v pátek se uvidí, ale pořád jsem názoru že měli odvolat všechny 3 sněhuláka!
Dnešni 2 třetiny mi ukazují jedno. Jank je i dnes nejhorší v práci s hokejkou. To tady jsou 3 junioři.
to jste fakt čekali po odchodu Malíka že hned další zápas vyhrajeme 4:0? 😃
desdel nečekali, ale nečekal jsem ani toto....
desdel nečekali, ale čekali že to hráči dělali naschvál aby ho vyštvali , a jak se ukazuje hra je úplně stejná, žádná změna