Tak myslím že nám efekt Růža pomůže. Sice přímo od něho po tak dlouhé době zázraky nečekám ale jeho řekněme přísnost na lavičce znát bude, dneska výhra PP
mrkev souhlas....nehraje nic extra na to ze ho tady nekteri vidi v 1. Lajne
Spaleny podle mne ho schvalne zkusili ve stredu v utocnejsi lajne a uznali, ze to do utoku fakt neni...
Koukal jsem chvíli na Litvínov - Pardubice a ten Hribik, to je čurák arogantní, to se jen tak nevidí.
Do útoku prozatím vůbec nic 🙈 jediné pěkné jsou Daňovy hity...
No krasa. Zbytecne od Mariho.
Marně vzpomínám kdy jsme naposledy dali první gól 🤦♂️
Mira proti kladnu
Malík pryč a stále stavíme na oslabení duo Nedomlel, Jank….
APW My to ještě vylepšili o nasazení Addama, takže 3 nejhorší bruslaři v jednom oslabení, mě to přijde, že to tady někdo čte a dělají nám to na truc.
Ales_36 Ani buly není schopný vyhrát. Co teď pouštěli highlighty Liberce, tak vždy #26 na ledě.
Ales_36 Addama tentokrát chápu, šel tam kvůli buly. Bohužel prohrál.
Přijde mi to celé takové na náhodu, bez mezihry...
Mne to prijde cele takove jalove. Bez napadu,rychlosti atd. Bez nejakeho dobreho zakonceni a vylozene sance.
No otřes
U nás ani jedna gólovka. Nic. Hrajeme na náhodu. A pak bum a dostaneme gola. Hoši, začínám být pesimistický. Teď by měl Růža v kabině zjebat všechny, ale fest.
Standis Přesně tak opět bez jakékoliv šance, jsme 2 třetiny od pádu na dno.
APW Mě by nevadil kdyby tam šel s jinými beky, kteří lépe bruslí takhle to dopadlo, že jsme byli všude pozdě a gól.
Jsem zvedavy jestli nejaky emocni vyrok v satne bude mit vliv na dalsich 40 minut.😀
No Peterek by měl zapřemýšlet jestli nešáhnout hráčům na peníze... možná by je to donutilo se konečně probrat a začít žrát led!😠
Rozumím tomu, že chceme hrát jednoduše a postupně utahovat šrouby, ale není to až moc jednoduché? Vždyť ten Liberec taky nehraje žádný hokej a stejně jsou hokejovější a hlavně rychlejší.