Mira volno
Fredy Zase jsme přestali hrát a nevím na co čekáme.
To je nuda, úplně jsme to vypustili. Hrajeme jak za motaka Olomouc na 1:1. Humus.
Dneska hrozný Smith
Standis už delší dobu se hledá jak 90% mužstva, každopádně to není jen Malíkem. Ta hra je jak přes kopírak Olomouc, největší hnus extraligy.
Kritik Daňo ten námaz teď..už mi pije taky krev. Góly nedává, ale chyby dělá jak žáček a ještě se nechává stupidně vylučovat. Každopádně šílený hokej z obou stran. Chudáci ti, co za to zaplatili....
Aaj Růžo to by byl návrat 😐
Ten DJ v Liberci má jen jednu písničku od toho D'agostiniho?
3tř to byl hnus a nuda.
Tak je třeba poděkovat Kacovi za výborný výkon ve 3 tř. Pokračujeme v krasojízdě a 5 zapas po repre s 1 gólem v 60 Min.
Přišlo mi, že hrajeme jak kdybychom si hlídali výsledek když vedeme😀 za stavu 1:1... nechápu... tolik zakázaných uvolnění a námazů na gól jsem už dlouho neviděl... druhý bod by byl velký zázrak! Snad se to povede
Tolik utocniku,35 strel a dame 1 gol. Fakt nechapu tu křeč.
Tak a jsme poslední...
Tak jsme posledni no a cooooooo
pičo kurva
UŽ JME TAM !!!!!!!!!!!!😄😄😄
To je v píči 🤦♂️
Mira je a hluboko
Tak uz jsme tam, ted uz jen vzhuru
Ještě je tady někdo kdo si myslí že to bylo Malíkem??😄 Furt to samé, jedna lepší třetina jinak katasrofa, ...
TomTom už 3 roky to melu dokola Motak patří do Olomouce!!!!
Tak jsme zaslouženě poslední, opět jsme předvedli výkon pouze ve 2 tř. a místo toho aby jsme v tom pokračovali tak jsme čekali pasivní hrou až jsme se dočkali. Bohužel je třeba napsat Motáku prosím už nás toho ušetři a polož dnes funkci trenéra.
Ales_36 Já spíš čekám jeho hodnocení, že bojujeme, vytváříme si šance a že jsme prohráli jenom o gól. Přece už i pro něj to musí být ostuda, hrát s takovým manšaftem dno