Kritik To je naše specialita, udělat drama z pohodového zápasu. Nějak často jmenovitě nekritizuju, ale Marinčin je úplně v lese. By potřeboval spočnut synek. Je mi jasné že obránců máme pomálu, ale on jako nějaká posila zrovna není.
Ferneter U sekaček se nadřeme aby jsme urvali bod. Doma místo si udělat za stavu 2:0 poklidný ofenzivní trénink a zastřilet si, začneme bránit. K Marincinovi tu už snad napsali všichni dost, to musí vidět i Motak přes zamlžene brýle že je mimo. No škoda času na psaní, snad v neděli to bude koukatelne.
No, snad se ztopoří trochu. Sněhu není, zrušili nám závody, tak se zas po dvou letech zajedu za Vama podívat v neděli do arény. Se těěěším 😎
Škoda nevyužíte přesilovky 5na3 tam se lamal chleba, všechno přes bránu, stane se, v neděli jedeme dál! 🙂
Dneska čekám těžký boj jako vždycky proti Plzni. Možná jen budeme mit navrch že hrajem doma a ne v Plzni kde se nám nikdy moc nedařilo.
https://hokej.cz/trinec-vita-staronovou-tvar-ma-velkou-motivaci-zni-z-klubu/5070715?fbclid=IwAR0UEU0K9nMpMVFGOs28XIbqPYgTbgS1efqq0uha8yPSvozmL_fJSKd-qUs
Ja se přiznám že se na Rothaka těším dneska 🙈😉😀
Mira Myslím že nebudeš sám😉.
Mira jsem zvedavy co predvede, spis mam strach co predvede Kacetl a Motak
Simon myslím že ne..... 😉
Hansen1 Jsem upřímně zvědavý jak budou vypadat obranné páry, až se marodi uzdraví. Adámek určitě dostane pár zápasů ve FM na rozehrání, ale i tak budeme mít moc obránců zase.
Doudera - Marinčin Jeřábek - Roth Zahradníček - Adámek Jaroměřský, Čukste
3:2
[smazaný] Najednou se těch možností do obrany jeví mnoho. Za mě určitě ponechat Havránka v Třinci, JJ-FM a Zahradníčka vidím někde na pomezí.
Dneska místo Motáka, Daňo na lavičce.
Avenged15 nejlepší zpráva dne
Vláďa.....😂💪👍
Krásný start 👌👌
Neskutečny začátek!
Tohle je až krutý začátek pro Plzeň.
Simon S vaší kvalitou a naší juniorkou.... Nic,to ještě votočíme.
Kua chtěl jsem na Rotha vsadit ze da gol 🙈 ale Tipsport asi vedel ze to je jistota tak na něj ani nevypsal kurz 😂😂😂
Mira nápodobně 😒