Standis Nakonec skončil na 27min. Ale ta Obrana Plzně na papíře vypadala dost slabě, nakonec se to i potvrdilo.
Avenged15 jsem čuměl, dávali ho na oslabení, přesilovku, dokonce tam býval i dost dlouho.
Standis Bittena bych tu bral,takový zlý muž nám tu chybí....
Super hokej. Jde hrát i jinak než na 2 góly a pak bránit
Standis Jiricek opravdu klobouk dolů s jakou lehkostí a prehledem ve svém věku hraje.
dablazek Hlava nahoře a super vedení puku, dobrá práce od Straky, že mu dál tolik prostoru.
Avenged15 Naprostý souhlas
Avenged15 Kolik času by dostal kdyby byl u nás. Možná 3-5 min a většinou by hrál za FM. To se mi na Plzni líbí že oni se dlouhodobě nebojí zapojit 16 lete i do 1 ,2 lajny
A doufejme že Rothovi vydrží zdravíčko, protože dneska ukazal, že na to pořád ma a muže být pro nás hodně platný. Ale byl to jeden zápas samozřejmě. Ale víme jak uměl zahrát, když mu drželo zdravi. 🙂
Avenged15 ano to zdraví bude alfa omega jaký bude přínos Ratha
Dnes pěkný hokej. Kluci hráli s lehkosti. Obránci podporovali útok. Hlavně Marincin, hrál úplně jinak než pod Motakem, zapojovat se do úročení ,sjíždět na teče před bránu. Bylo vidět že kluky nesvazuje umorne bránění a hokej je dnes bavil.
czesio To určitě, na druhou stranu se třeba podivat na tu obranu Plzně. Zvlášť v dnešním zápase. Chyběl Zamorský. Počítám, že šel všude místo něj.
czesio kluk může být rád že hraje za Plzeň tam mladí dostanou prostor u nás by si neskrtnul. Ocelarska cesta
czesio Pokud by byl hráčem Třince tak by už dávno utekl za louži. Kdy naposledy nějaký 16 lety hrál pravidelně za Áčko? Asi Majo, ale to tak max 5 min za zápas.
Gumitek Kolik těch titulů vyhrála Plzeň v posledních letech? Tvé příspěvky jsou úplně mimo.
Avenged15 Pokud ses pozorně díval tak obrana hrála úplně jiný stal. Snad poprvé v sezóně se obránci zapojování do útoku. U Rotha to všichni čekali, ale možná ještě více útočil Marinčin. Nebyl dnes vidět tak markantní rozdíl mezi jednotlivými útoky. Prostě si kluci zahráli konečně HOKEJ.
Kritik Ano dneska byl vidět hodně Marinčin, to je tvuj argument? 😃 2 kola dozadu byl takhle vidět Zahradniček, velkou čast zápasu takhle hraje Jeřabek, ale je fakt, že jsem od tebe zazrak nečekal.🙂
Tak mi kluci dneska nachystali krásný zážitek. Roťák moc hezky. Jsem si to po dlouhé době zas užil. 👍🏼🙂
Hansen1 Hráli o poznání uvolnění a bavili se hokejem. Toto je Třinec, stroj na góly. Raději se budu koukat na hokej když dostanem 5 gólů ale dáme jich 6, než na výhru 1:0.
Avenged15 tys fakt neviděl ten hokej, nebo neumíš přiznat omyl. Ale budiž je to tvůj názor. Žij s ním DAL. Já mám zcela odlišný pohled. Tím naší diskuzi uzaviram.
Kritik Ja čekám na ty argumenty. Nevypadlo z tebe nic. ahoj 🙂