Mira jako kdyby se hralo doma... tak bych rekl ze i mozna jo... ale jestli v patek prijel z ameru... tak aby v sobotu jel busem do varu.... to mi neprijde uplne jako vyherni strategie 😃
Spaleny Koch myslím že až v pátek.
Marko
Bod z Varů by byl dobrý, dva body výborné, tři body splněný sen. Věřím na splněné sny 😉
Píčo píská Hribik...ten nás píská co druhý zápas... já vím, že votovat rozhodčí je asi zbytečné,ale jejich nadřízený Pěšina to nikdy neudělá...ale Hribika bych vetoval okamžitě!!
Peta Já bych v jeho případě porušil naše pravidlo (my Třinec nevetujeme rozhodčí) a dal mu veto na dva roky dopředu. A zákaz přiblížení k Třinci. Bičem ho hnát,hned jak vystrčí hlavu. Hovado. Uvidíte co dnes zase předvede.
Stejná sestava. Akorát Siki jako 13. útočník.
APW A Volas 7my, v patek byl Hrbas
Elmo Volase bych točil s Jankem.
Simon Určitě za mě taky. A Boby po příchodu Kocha číslo 7
Elmo No az bude obrana ve fullu tak podle me pro Janka misto nebude. Marincin- Smith Jerabek- Adamek Koch- Kundratek Nedomlel Takhle nejak bych si to predstavoval.👍
Simon Nedomlel jako 7 nebude
Simon vyhodil bych momentálně Smitha. Ten je hruzostrasny poslední zápasy. Laxni, chybujici, takový bez zájmu trochu.
Simon Uz jsem psal v pátek.
Marinčin-Koch Kundrátek-Nedomlel Jeřábek-Adámek Smith
Mira momentálně je natom hodně špatně i Kundrc. V pátek posral na co šáhnul. Tak slaboučkého jsem ho neviděl hodně dlouho. V obraně ztrácí puky a v útoku střilí úplně jak mimoň od modré tak, že se puk pravidelně zastaví o prvního chlapa před ním.
Yessss 👏
To se skoro věřit nechce ze jsme dali první gól :-)
Mira druhý
Sním či bdím… dva góly za 2 min? …. No a jeden v síti
A 3. 🙈