Kaca jak v play off.🎩
Tak přesilovka hrůzostrašná
Už si koledovali... naše obrana stále dost mizerná
Misto toho sby to bylo 4:1 tak je to 2:1 a jeste se budem bat o vysledek…
No přesilovky děs běs...
Delaji si picu? Tak je tu muzu chvalit a ted predvadi zas totalni holomajznu v PP? To jako vedeme o gol dva a hotovo?
Simon Přesilovky za trest 🤦
Kubiesaaaa
Konecne kurdee! Kubiesa prvne pozvanka a ted gol. ❤️
Kubiesa!!!! Tak to jsem rád jak cyp, synku přeju ti to!!!!
Letos neni jiny hrac nez on kteremu to neuveritelne preju. Hraje fakt skvele a snazi se kazde stridani. Hraje super a dostal k sobe dva uz “zkusene” valecniky co jezdi zapas co zapas.
Ma Motak vůbec trenerskou licenci? To složení presilovek mi připadá jako trenér přípravky co dneska po známosti dostal Cčkovou a hokej vidí dnes poprvé v životě. Tragédie.
Kubiesa krásně, jezdí, střílí je vidět že si věří super. 👍👌 Ale lehoučce bych si rypnul do fanoušků, přál bych si teda věčí aplaus a skandovani na Matěje. 🫣
Marko Po zápase dostal děkovačku s Kacou.
Strašná 2 třetina s jediným světlým momentem v podobě Kubiesy. Co za tím stojí? Změna taktiky, nebo nekoncentrovanost? Od obou tam máme trenéry, kteří by to měli řešit.
Pri 1 PP jsme byli bez obrance myslim ne? Jako to je otres, proc to aspon neprohazi neda tam Kubiesu nebi nekoho jineho. Navic to hrajem az extremne profesorsky a Hradec neskutecne presuje a jsou rychli v oslabeni. Jinak to je dobre ale ty PP jsou hodne velky vykricnik!
Hoši ten Moták asi na něčem jede. Kurva jak ho muze napadnout zabit dve přesilovky tim ze tam pošle Nestrašila s Růžičkou a druhou lajnu vede Činel. Kurva i dement vidi ze ti tri nehraji ve vrcholné formě. At jde uz do prdele pitomec
Standis Asi cítil, že 🌹má šanci na gola. 😂
No muzeme jen doufat, ze uz se Hradec vyvaruje faulu. Jak pujdou do 4 jsme v prdeli. Doufam, ze si to ted trosku rozeberou a zvednem se v tech presilovkach bo to je trgedyja.
Erik mazej do satny, obuj brusle ber hokejku a bez jim to na PP ukazat. Urcite budes vic platnejsi nez tragicky Nesty s Ruzou.
dablazek Uz jen chybí aby třetí třetinu začal přesilovku kapitán. A o drama bude postaráno
Ale ten Matěj mi udělal radost. Kurva to teda jo. Tak mu to přeju!