Hansen1 Myslim že za stavu 3:0 a predvedene hře to tu odpískal každý. Ale dal se vsichni dívají a fandí
Kritik Já nikdy.... 😉
Hansen1 ok, super
KUA zase tipáč v prdeli
Hansen1 jj zas nic
Skoda nepromenenych sanci no... Ale Sralta je hratelná!
skoda.. prohrali jsme si to nedurazem a chybama ve vlastni tretine.... tesim se na zitra 🙂 gol byl na spadnuti.... a spartanci by se posrali uplne... co uz
Škoda.... Zítra 1:1
Proč jsme nehráli celý zápas stejně jak 3 třetinu? Asi to S opravdu za stavu 3:0 vypustila a moc nechybělo aby se jim to nevymstilo. Škoda těch samostatných uniku a neproměnovaní šancí. Golmana mají zatím taky lepšího.
prostě chybí důraz,ale na to tu nemáme hráče.....
Největší slabina sparty je psychika, kdyby se nám ji podařilo nahlodat, tak tudy vede cesta.
Kdo tu má ty psy? Byli jste na procházce? Asi né, co? :-)
Dnes rozhodli zapas golmani, bohužel Mazi byl horší.
Ales_36 Spíše jsme trefovali Kováře.....
Nakonec super 3. třetina, Kovář je podržel. Takto pokračovat zítra s jsou k poražení,
Kurde,jsem nasraný, po 2.třetině jsem musel vyrazit se psy,už jsem ani nečekal nějaké drama, a málem obrat, góly jsem viděl akorát ze záznamu 😳
Poznatky k dnešku, Hrňa bere zbytečně čas všem ostatním v útoku( za zásluhy se prostě Play off nehraje), opět a znovu druhá přesilovka je složená hrozně a máme jiné hráče, kteří ji mají hrát (Vrána, Roman, Buček) místo Árón, Hrna, Vozuch.
Ales_36 toto ví každý fanoušek už celou sezónu. Ale neví to trenér.
Tak jak dneska to vidíte? Srovnáme sérii? Já věřím že ano, 1:3 - Nestrašil, Jeřábek, Voženílek
Jezo27 ten čas v 19 hod nám moc nehraje do not, jsme zvyklí hrát v 15 nebo 17, jsou to prkotiny ale ty rozhodujou. Pokud by jsme pokračovali ve výkonu z 3 třetiny, tak je šance S porazit, ale to je nereálné z kraje zapasu takto začínat. Musíme dát první gól a potom hrát pořád aktivně, žádné zalezení do obrany.
Jezo27 Kdo dá první 2 gól ten vyhraje.
Věřím v to, pokud budeme pokračovat tak jak jsme koncili. 💪