Hansen1 uz byl rodak a za 4 minuty zapasu sem dvakrat slysel, ze Roman s Hrehem jedou na repre. Tak dneska holt bez komentare...
mrkev Diagonála a ........jeho optikou 😁
2:0 ale šanci bylo na dalších 5.
Roman fámozně 👍
To je snad první krásný zápas s Olomoucí, fakt dneska krásný hokej, kdyby to bylo 9:0 nikdo by se nemohl divit!! Škoda že Růža nezasunul po té další geniální přihrávce Pánika
TomTom Ta Pánikova přihrávka Růžovi byla perfektní
TomTom taková typická Pánikovka 😁 škoda
Nevím co je dneska jinak, ale Olmik pouští hrozně moc přečíslení 2 na 1. To bych od tak betonářského týmu nečekal 😃
Filco ale příště tu rybičku musíš hodit 😂
Elmo Čau. Rybičku jsem skočil pár let zpátky. To byl ještě tiskový Radim Sajbot. Ten jí skočil taky. Ale mě při tom seklo v zádech. Takže už to neskáču. A to mě zrovna teď aktuálně bolí záda. V kotli to ví,že to neskočím. Nevím kdo to pořád rozjíždí ten pokřik. Ale nemám problém udělat něco jiného.
Že by popelka zahájila sestup do zakladního tábora?
Dneska bylo videt jak nase hrace hokej bavi! Tenhle tým na to opět má!... Asi u nas někteří potřebuji více času na aklimatizaci, ale jak si to sedne tak to jde. Diky kluci dneska to byla opravdu zábava 🎉💪
Hudy dneska super, lepilo mu to.
czesio a z obránců se mi líbíl Polašek
Dnes musím pochválit Hudačka, poslední zápasy jsou jeho výkony výborné i přes nižší ice-time. Do repre pauzy jdeme s klidem solidním postavením v tabulce a těším se LM. Doufám, že vybojujeme výsledek, který nám dá šanci do odvety.
Dneska pohodový zápas, šancí spousta. Dobře se na to dívalo.
Posledni zapasy hrajeme vyborne a kdyz je v brane Kaca, tak jsem tak nejak klidnejsi😉👍. Krome toho pacienta v prvni lajne neni komu co vytknout. 🤪 Jinak dresy Olmiku luxusni, libi se mi jeste vice, nez nase cerne.👋👋👋
A zas budou kritizovat 28😂 Prostě Třinec musíš pochopit a mít v srdci . A to kluci mají všichni
Elmo mrfederer myslel Růžu 😁
APW Jo takhle 😂
APW tak urcite 🤣🤣 bo Panik s Vozuchem konecne pochopili, ze to nema smysl... 😉
mrfederer Však Pánik mu dneska pěkně nahrával 😛