Hansen1 není na čekat dal bych mu prostor,horší už to stejně být nemůže.

dave77 V FM mu to jde ale u nás byl 7 zápasů jak jsem četl a jeden bod.... musí dozrát, neznamená že v 1 lize dává goly že v ELH bude perlit. Talent, ale tady na to ještě nemá.... můj názor. Dost dětský názor že by potopil Hrnka, Arona a Kurovského... Popřemýšlej trochu než něco napíšeš. 🙄

Hansen1 jo byl 7 zápasů a měl v každém zápase maximálně 2 střídání,takže asi tak.Co asi mohl ukázat?A že by potopil ty tři,za tím si stojím!

Hansen1 ty si schopný tvrdit i to,že i Buček je o hodně horší než ta slavná trojka😆Za to ti ručím,že kdyby dostával tolik prostoru co oni,tak bude 100x lepší!To nemůže vidět jenom blázen,sorry.

dave77 Haase bude ještě vidět v tabulkách... ale později si myslím. I VV něchtěl dávat mladé talenty na led co na to neměli a proto se stalo co se stalo. Kdyby byl v základu a byl by marný tak zase by si blil že ho má vyhodit... Teď po hattricku jsme ve sračkách a ty vyhazuješ trenéra i Peterka jak čtu na FB nejsi náhodou trochu namlsaný zlatým obdobím (jako 80% přispěvateů)? Já osobně jsem tvrdil že letos to nebude na stupně vítězů ale furt fandím a doufám že jsem se splet.
          Bučkovi nevím proč nedává víc prostoru, je to dravý týpek co chce skorovat.... Ta slavná trojka jenom nemá štěstí tak jako Růža, Hudy a Vožuch a celý tým. Ty jsi jenom cypek co chce každý rok úspěch a když není tak spamuješ a bliješ své nervy na FB, zde i nevím kde... Ale každý má nějaký názor co Davidove?

Hansen1 nekecej nesmysly,Milionkrát sem tvrdil,že tým je potřeba už konečně pořádně omladit s vizí do budoucna a ne pořád prodlužovat smlouvy Aronovi a spol i na úkor že nebudeme hrát na špici.Nejsem naivka že bude každý rok titul!Ale omladit to fakt chce.

dave77 všechno co jsem o tobě napsal je pravda.... Jsem si jist. Nebo ne?

Hansen1 Četl jsi , a viděl jsi ten icetime? A v podstatě chodil pouze se 4 kou do obranného pásma .

Je doslova komické číst tady jak si Dave za něčím stojí. Asi tak jak za prohlášením, že do dubna o něm neuslyšíme 👺 Když tomu všemu tak rozumíš a znáš řešení, proč se neohlásíš na vedení a neřekneš jim, co a jak mají dělat? Nebo jsi jenom internetový hrdina, který si tady řeší svoje osobní mindráky? Tak zítra zase hezky k lopatě a když tě pošlou pro svačinu, tak neujídej po cestě. Nebo si aspoň před tím umyj ruce.

Je tady ještě někdo kdo si myslí že Haase je lepší v této situaci než Hrňa nebo Aron?

Hansen1 pro mladeho kluka jakym je Oskar Haas je nejlepsi kdyz dostava vysoky ice time ve Frydku a obcas se pro povzbuzeni mihne ve 4. lajne A-cka kde mu je ale vysvetleno ze se od nej nic moc neocekava - rozhodne ne nejake goly. S talenty je treba pracovat opatrne a rozvijet je misto toho aby na ne byla nakladana nejaka velka zodpovednost. Rizikem je, ze to nepochopi ten kluk ci jeho rodice a podepise prestup do extraligy jinemu klubu - ale to uz je jejich osobni volba (vetsinou vysoce rizikova) a s tim klub nic nenadela.

o 8 dní později

FM se do toho Zlína pěkně opřel..

APW Se Zlínem si to zřejmě rozdají i v osmifinále. Edit, Sokolov gólem v předposlední minutě přisoudil FM Přerov.

kodwerk29
                    Řekl bych, že Přerov velice hratelný soupeř.
                    V letošní sezóně FM vyhrál všechny 4 zápasy.

Mimochodem předkolo se hraje jenom na 2 vítězné zápasy.

Vsichni tři snad dostanou šanci v áčku

o 5 měsíců později

Švančara včera nula proti Trenčínu.

• Elmo na toto odpověděli.

APW Mohl by letos dostat šanci v áčku aspoň 1-2 zápasy doma .

Neví někdo, jaká je šance, že se ještě vrátí Martynek do FM? Nebo už ofiko ukončil kariéru? Poslední rok si ťuknul v Německu

Masakr 🙂

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀