Farma Frýdek-Místek
dave77 Haase bude ještě vidět v tabulkách... ale později si myslím. I VV něchtěl dávat mladé talenty na led co na to neměli a proto se stalo co se stalo. Kdyby byl v základu a byl by marný tak zase by si blil že ho má vyhodit... Teď po hattricku jsme ve sračkách a ty vyhazuješ trenéra i Peterka jak čtu na FB nejsi náhodou trochu namlsaný zlatým obdobím (jako 80% přispěvateů)? Já osobně jsem tvrdil že letos to nebude na stupně vítězů ale furt fandím a doufám že jsem se splet.
Bučkovi nevím proč nedává víc prostoru, je to dravý týpek co chce skorovat.... Ta slavná trojka jenom nemá štěstí tak jako Růža, Hudy a Vožuch a celý tým. Ty jsi jenom cypek co chce každý rok úspěch a když není tak spamuješ a bliješ své nervy na FB, zde i nevím kde... Ale každý má nějaký názor co Davidove?
Je doslova komické číst tady jak si Dave za něčím stojí. Asi tak jak za prohlášením, že do dubna o něm neuslyšíme Když tomu všemu tak rozumíš a znáš řešení, proč se neohlásíš na vedení a neřekneš jim, co a jak mají dělat? Nebo jsi jenom internetový hrdina, který si tady řeší svoje osobní mindráky? Tak zítra zase hezky k lopatě a když tě pošlou pro svačinu, tak neujídej po cestě. Nebo si aspoň před tím umyj ruce.
Je tady ještě někdo kdo si myslí že Haase je lepší v této situaci než Hrňa nebo Aron?
Hansen1 pro mladeho kluka jakym je Oskar Haas je nejlepsi kdyz dostava vysoky ice time ve Frydku a obcas se pro povzbuzeni mihne ve 4. lajne A-cka kde mu je ale vysvetleno ze se od nej nic moc neocekava - rozhodne ne nejake goly. S talenty je treba pracovat opatrne a rozvijet je misto toho aby na ne byla nakladana nejaka velka zodpovednost. Rizikem je, ze to nepochopi ten kluk ci jeho rodice a podepise prestup do extraligy jinemu klubu - ale to uz je jejich osobni volba (vetsinou vysoce rizikova) a s tim klub nic nenadela.
FM se do toho Zlína pěkně opřel..
Švančara včera nula proti Trenčínu.
Neví někdo, jaká je šance, že se ještě vrátí Martynek do FM? Nebo už ofiko ukončil kariéru? Poslední rok si ťuknul v Německu