Přestupy a spekulace
Já jsem spíše zvědavý co čeká nás. Sice Peterek nazanačil, že změn by nemělo byla moc, ale muže se stát, že přijdeme o 2 až 3 klíčové útočníky (Vožuch, Hudy, Daňo). Sice jsou všichni pod smlouvou, ale pokud se jim povede MS muže být jejich odchod velmi reálný.
footi Já na něj měl strašnou pifku, až bych řekl, že fanouškovsky nezdravou. Ale když jsem viděl jak ho tam Janko úplně na konci, když se podávaly ruce poštiskal, jak se tam s ním radoval, jak ho držel za ruku a juchal tam, tak mi ho snad zabylo dokonce i líto. Tímto to u mě má srovnané a dobře mu tak.
U polooslů už spekulují, že kromě Kondelíka lanaří i Vožucha. Vožuch by byl blbec kdyby lezl tam, odkud ho sami vyhodili. Ale je vidět, že transka Dědek ma nahnáno a kdyby se neudělal titul ani po třetí, tak to prodá a vysere se na to. Prostě hockeyclownový tým, který jakože drží pokupě, ale jinak musí skupovat vše, co je dobré u soupeřů, protože jinak si zase neškrtne. Už i to, že musejí najímat profesionální fanoušky, protože jejich vlastní stojí za hovno je k zamyšlení.