APW
Myslím že v extralize nezůstane.

Já jsem spíše zvědavý co čeká nás. Sice Peterek nazanačil, že změn by nemělo byla moc, ale muže se stát, že přijdeme o 2 až 3 klíčové útočníky (Vožuch, Hudy, Daňo). Sice jsou všichni pod smlouvou, ale pokud se jim povede MS muže být jejich odchod velmi reálný.

Ales_36 at odejde kdo odejde......ja chco hlavne videt ohravani mladsich hracu.....

Spaleny a já chci vidět 6 titiul v řadě 😂🤣😂

Ales_36 MS se může povést i Čachovi, příjde atraktivní laso z NHL a čau 😁

Spaleny Je to moc dobrý hráč ale v hlavě lidský vymazaný psychotrotl. Už se nechytne nikde, normálně mu mrdlo. Škoda talentu. 😉

APW Richardu Pánikovi by mělo děkovný dopis poslat vedení HCO. Výměna za Ciencialu, který dal titulový gól a celkově byl skvělý, karmické prasácké zákroky na Hreha a Šenkeříka a jeho celkově nízká produktivita v PO, kdy naštěstí zabíral místo jiným. Díky Ríšo!

desdel Silně pochybuji o NHL. Ale šance zaujmout na MS vždycky je. Jakou má u nás smlouvu?

footi Já na něj měl strašnou pifku, až bych řekl, že fanouškovsky nezdravou. Ale když jsem viděl jak ho tam Janko úplně na konci, když se podávaly ruce poštiskal, jak se tam s ním radoval, jak ho držel za ruku a juchal tam, tak mi ho snad zabylo dokonce i líto. Tímto to u mě má srovnané a dobře mu tak. 😃

• footi na toto odpověděli.

dablazek Však i dle Elite má smlouvu ještě na 1 rok, tak nevím, proč to vůbec někdo řešil.

APW
              já myslím že kvůli těm objevujícím se spekulacím na SK, že jde do KHL.

• APW na toto odpověděli.

footi já bych se Pánikovi taky vysmál😂 za ty všechny sviňárny si zaslouží vyžrat si to do poslední kapky...

U polooslů už spekulují, že kromě Kondelíka lanaří i Vožucha. Vožuch by byl blbec kdyby lezl tam, odkud ho sami vyhodili. Ale je vidět, že transka Dědek ma nahnáno a kdyby se neudělal titul ani po třetí, tak to prodá a vysere se na to. Prostě hockeyclownový tým, který jakože drží pokupě, ale jinak musí skupovat vše, co je dobré u soupeřů, protože jinak si zase neškrtne. Už i to, že musejí najímat profesionální fanoušky, protože jejich vlastní stojí za hovno je k zamyšlení.

El_Draque Dědkovi přeju hlavě aby se mu ty hráče nedařilo trejdovat a aby ani jiný kluby nepřebíraly závazky, hezky aby jim musel vyplácet ty megalomanský smlouvy 😁🖕

El_Draque
                  Dědek to dělá záměrně, nabízí každému zajímavému hráči smlouvu. Spartě lánaří Řepíka, Budějkám Kondelika, nám Vožucha a kdo ví koho dalšího. A tak bychom mohli pokračovat. Během MS se většinou co se týče přestupů nic moc neděje a začne to až po MS.

dablazek To byla kachna od začátku.

El_Draque Vožuch tam nikdy nepůjde. Můžeš být v klidu.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀