Jak to vidíte toho 1 května?Podle mě klub oznámí toho Flynna a to bude vše....

• Simon na toto odpověděli.

dave77 Ono je nejak dane ze se bude oznamovat 1.5. Klid dejve,kdo si pocka ten se docka. Nebud furt napruzeny.

Simon jasně,ale jestli někdo tady nemá info co klub hodlá oznámit toho 1 května,snad sem toho zas tolik neřekl🙂

očekávám že kromě Flynna žádné další jmého neprosáklo na veřejnost tak toho 1 května to bude vše,ale uvidíme.

V pátek jsme byli na sosně s klukem na pohotovosti a Flynn šel na rentgen, sestřička ho vyvolala.

Mirpex Byl tam s kolenem, kolega mi poslal jeho snímek. Klasické zranění silových útočníků

Hansen1 do obrany má jít za Vencou i Klok a Knot.

• Simon na toto odpověděli.

Simon Klok je tutovka,Knot z největší pravděpobností taky do Vítek,ale u něho to ještě není tutovka,Klok na 100% do Vítek.

Počkejte si do počátku května na oznámení změn v kádru. Další možná posila, která jednala i s Třincem nevyšla. Jistě jednají s mnoha agenty, potažmo hráči, tak by mě někdy zajímalo, kolik procent se podaří ve finále podepsat.

Jinak nevíte, jakého máme scouta?
          Kdysi to byl Pavel Janků. Předpokládám, že Peterek nevytipuje vhodné posily sám.
          Btw. Něco jsem zaslechl o Hrubcovi a zájmu Sparty o něj, co vím, tak sám má zájem v blízké budoucnosti vrátit se domů, což snad je Třinec.

Pewo já kromě Flynna nikoho začátkem května jiného nečekám..A na co nám tu Hrubec?

Pewo Nějaké skautovací oddělení asi vyloženě není, s americkými hráči vypomáhá Láďa Kohn, v rámci Česka a Slovenska si to asi Peterek řeší sám

mrkev kua, dlouho jsem se tak nezasmál pod knírem, jako u tohoto obrázku, díky! 😃

hroudek co vzpomínám z ocelarskeho kvizu, tak tam při gratulaci Jurovi přál Janků a padlo tam, že je aktuálně skaut pro Třinec. Ale spíš myslím, že u mládeže.

Tomajko skončil v Olomouci, nebude pokračovat ani jako jednatel. Jsem zvědavý co bude s Olomoucí dále.

• mrkev na toto odpověděli.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀