Spaleny i kdyz my potrebujem zlepsit produktivitu, palicu mame dost...
Hanibal Nebral bych to vážně. To je stránka co tvrdila že Kundrc a Marko jdou do Vitek
Elmo Snad tady nepujde
Hanibal Myslím že ne. Ikdyž pro Dave77 ideál váhu má 🤣🤣🤣
mrkev Je to tak. Chtěli jsme ho v této sezoně, to padlo v nějakém rozhovoru. Teď je to dle mého nesmysl.
APW ja myslim, ze to bylo i pred x sezonama, ne jenom letos.
Jašek nejspíš Hradec.
dave77 uz jsem ti jednou psal, ze je to nesmysl, zustava v zahranici, potvrdil mi to osobne
Hanibal Lev možná tak do Frýdku-Místku jako mentor mladších hráčů.
mrfederer ok,jaksi sem na to zapoměl že si už mi to psal🙂
Kua, dolar šel dolů jak cyp, já bych sáhnul po nějakém týpku z USA/CAN, takový nějaký Kane, Rodewald by se hodil.
Fric Na kurz se nedá dlouhodobě spolehnout.
Sparta zvyšuje šanci na titul, odchází Moravčík. Škoda, solidní trojský kůň to byl 😀
Jérémie Blain konec Hradec,ten by se mi tu líbil..
Moravčík do Litvínova...
Co ten Tatar nebo Cehlárik, taky končí v Leksandu? Do obrany by se mi líbil Kuba Galvas, kterému skončila smlouva v Malmo.
kodwerk29 Flynn a to bude vsjo😃 A ani tu není místo pro další posily....
kodwerk29 Tatar jde s Kubaldou do Zugu.
dave77 Že tě to baví... Jeden rozdílový útočník a jeden ofenzivní obránce, víc netřeba. Klidně projednou přeplatit Vítky a přetáhnout Kloka, byť by přicházel z cejchem KHL. Případně zkusit Kanaďany, lépe hned než čekat do ledna, kdo zbyde.
kodwerk29 po této zpackané sezoně s nejstarším týmem v extralize a Moták zůstává a ty napíšeš že žádné změny netřeba?to snad nemyslíš vážně?
kodwerk29 Klok už Vítkovicím podepsal...
dave77 Michal Kovařčík, Oskar Flynn - v extralize by je chtěl každý, tak neremcej. Sikora pravděpodobně zůstává, tudíž do útoku víc než jednu další posilu netřeba.