Btw kdyz nejsou ty penize, tak Galvas teda bdue hrat za ubytovan ia stravu?
mrkev Za ušetřené po J+J 🥳
APW tak jasne, ale kdyz nejsou prachy, tak by meli rozpocet i snizovat ne? :-P
Super kauf,díky Honzo👍Teď ještě to Flynna a silového centra a budu spokojen na 100%👍
dave77 tak vitej zpet a bud hodny 😜😜
dave77 Tak to i bylo plánované. Flynn podepsaný a jedna potenciální posila čeká co NHL.
Majsterštyk Petrovky. Smekám.
mrkev Mladší je lenivý se o něm traduje
Galvas? Dobrá volba !!! Ideální věk, univerzál dobrý dozadu i dopředu a samozřejmě to jméno tu tak nějak patří takže spokojenost 😎
mrfederer budu se snažit🙂
dave77 Ahoj všem a ahoj dave, tak konečne na hráčské lavici mezi námi, trestná ti nesvědčí! A Mirovi je třeba poděkovat, díky!!
Toje nějak podobný případ jako Milan Doudera a ten jeho brácha Lukas Doudery taky straceny případ
Dave20 TVL to ani nepripominej... jak ho tam Kalous furt cpal... jsem kurva myslel ze prelezu plexi jednu dobu pokazde co byval na lede
Perfektní posila. Peterek překvapil. Kontrakt do roku 27/28 dle nepřesných údajů z elite prospects. Uvidíme jak se mu bude dařit. Další posilou, jestli to dobře chápu, o které obecně mluvil Peterek má být Flynn, je tak? Nebo se pletu?
APW uvidíme kdy toho Flynna oznámí klub🙂
APW no kdyby vyšel ten z NHL to by byla velká paráda :-)
APW Já bych se nebál tipnout si jakožto tu potencionální posilu jako F. Zadinu, P. Regendu (ikdyž se o něj údajně snaží Pardubice), nikdo jiný jako snajpr popř. silový útočník nenapadá.
Lukáš Galvas. Paráda, dobrá práce Hanzi. Hráč v nejlepším hokejovém věku se zkušenostmi z ciziny.🤝👍
Mira jméno se ví o koho jde?
Mira je to přímo NHL nebo spíš AHL?
dave77 nechci roznášet plotky tak jméno neřeknu, ale tobě by se myslím celkem líbil 🙂 a má vztah k našemu klubu ...
Mira OK rozumím,kéž by to vyšlo když píšeš že mě by se celkem líbil🙂
Mira Rikam, Faksa.
Mira Tipuji Radka Faksu