Mira je to přímo NHL nebo spíš AHL?
dave77 nechci roznášet plotky tak jméno neřeknu, ale tobě by se myslím celkem líbil 🙂 a má vztah k našemu klubu ...
Mira OK rozumím,kéž by to vyšlo když píšeš že mě by se celkem líbil🙂
Mira Rikam, Faksa.
Mira Tipuji Radka Faksu
Dave20 asi to bude on,ale ten je zatím podle mě nereálný.....
Tohle se asi rozsekne až koncem léta nejrychleji ...
Mira to je mi jasné.....
Krásná zpráva - v tom hicu tady se těším na hokej,pivko … a teď ještě víc!
Galvas, dobře. Ideální roky,zkušenosti, dobrá volba.
Četl jsem od Švédu že měl jít do Hv71 a taky měl nabidky ze 🇨🇭. Zajem asi byl o to vic si cenim ze jsme takhle vyraznou posilu privedli do obrany. A pak se tu najdou nekteri co budou furt pi*ovat na praci Honzy.😀
Pardubice údajně chtějí Sobotku
Ales_36 No brzy mají vypálit nějakou bombu, tak uvidíme 🤡
Ales_36 no tak za par mesicu tam si vyledal jako za dva roky na kladne nebo v bolce.. idealni stace na zaver kariery, na lede se vyprdi, zkrasiruje a po novem roce muze ukoncit karieru.
APW to ma byt prave Sobotka.
Oznamili prave Miklise.
dave77 Ahoj všem a ahoj dave, tak konečne na hráčské lavici mezi námi, trestná ti nesvědčí! A Mirovi je třeba poděkovat, díky!!
Rendis taky ahoj,Mirovi sem už poděkoval za to v chlívku🙂
Za mě Galvas suprová posila!! A vůbec jsem netušil, že mladší brácha je lenivější lemplík, ikdyž v Libe a v repre se mi jeho hra velice líbí, brání a umí velice dobře zaútočit.
Nejak mi nedalo, ze mladej Galvas bude mit v lete 26, tak jsem si guglil otce a ten ma 46 😱, to si teda hoodne pospisil a nebo peknej divocak v mladi 😁😁
mrfederer spousta hokejistů měla první děcka někde po 20 těsně. Ale ve 20 to je dobrý střelec :-) jako za časů mojich rodičů 🙂