Tohle se asi rozsekne až koncem léta nejrychleji ...
Mira to je mi jasné.....
Krásná zpráva - v tom hicu tady se těším na hokej,pivko … a teď ještě víc!
Galvas, dobře. Ideální roky,zkušenosti, dobrá volba.
Četl jsem od Švédu že měl jít do Hv71 a taky měl nabidky ze 🇨🇭. Zajem asi byl o to vic si cenim ze jsme takhle vyraznou posilu privedli do obrany. A pak se tu najdou nekteri co budou furt pi*ovat na praci Honzy.😀
Pardubice údajně chtějí Sobotku
Ales_36 No brzy mají vypálit nějakou bombu, tak uvidíme 🤡
Ales_36 no tak za par mesicu tam si vyledal jako za dva roky na kladne nebo v bolce.. idealni stace na zaver kariery, na lede se vyprdi, zkrasiruje a po novem roce muze ukoncit karieru.
APW to ma byt prave Sobotka.
Oznamili prave Miklise.
dave77 Ahoj všem a ahoj dave, tak konečne na hráčské lavici mezi námi, trestná ti nesvědčí! A Mirovi je třeba poděkovat, díky!!
Rendis taky ahoj,Mirovi sem už poděkoval za to v chlívku🙂
Za mě Galvas suprová posila!! A vůbec jsem netušil, že mladší brácha je lenivější lemplík, ikdyž v Libe a v repre se mi jeho hra velice líbí, brání a umí velice dobře zaútočit.
Nejak mi nedalo, ze mladej Galvas bude mit v lete 26, tak jsem si guglil otce a ten ma 46 😱, to si teda hoodne pospisil a nebo peknej divocak v mladi 😁😁
mrfederer spousta hokejistů měla první děcka někde po 20 těsně. Ale ve 20 to je dobrý střelec :-) jako za časů mojich rodičů 🙂
Mira No asi tak nějak. Za mých dob platilo, že pokud nebylo dítě do 25-ti, zvyšovaly se odvody ( daně ). Táta Galvas měl určitě jiný důvod 😄
Tak u nás Petmani ofiko
Cheban super kauf.
dave77 Ten starší trošku trpaslík na tvé poměry, ne? 179cm, 82 kg…
APW 2- 3 trpaslíci v týmu můžou být😀Jen tak pro zajímavost máme z útočníků jen dva co mají 190 cm/90kg a to je Nestrašil a Kuro....
Na dnešních fotkách z přípravy, je Dravecký i Vrána, takže oba asi pokračují? 😃
Avenged15 Smlouvy mají ještě na rok, takže do tréninku nastoupili, ale o místo v sestavě se budou muset poprat. Otázka je, co udělají, když třeba 2-3 měsíce v sestavě nebudou.