APW Chtějí ten titul víc než my? Ještě, že ušetříme 🤣
APW ať si tam jde.....
APW Jaroměřského určitě nebudou chtít,kdo by ho taky chtěl....
dave77 Hradec 😁
Elmo Hradec bude podle mě měnit se Spartou a ne s námi. Jinak mi prosím jako jednoduchému člověku vysvětli proč chceš měnit když jsme na vzestupné tendenci? 🤣
Elmo 😃
[smazaný] Chytrému poraď hloupému nakopej. Vytrhavaš si z mých komentu jen to co se ti hodí . S trollem nemá cenu debatovat .
Simon Tak tento pán už píše, že Nedomlel jinak než Třinec 🙂 Takže asi tak.
Budou hodně měnit se Spartou.
APW Hodně se o tom mluví, hlavně na Twitteru a přišlo by mi to jako ideální výměna za Čuksteho, který zatím nic moc neukázal.
ještě že tak,vypadá to momentálně na Spartu ten Nedomlel....
dave77 Tak a je klid. Můžeme se zase vrátit k tomu, že si to sedne, že jsme na vzestupné vlně a že nesmíme dělat unáhlené trejdy 🤣
[smazaný] tak Peterek nikdy trejdy nedělal,vyjímka byl Vrána...A hold jak Dubky přeplatí Kloka s tim nic nenaděláme...
dave77 Zahradníček, Adámek a Jaroměřský to vezmou na sebe a obrana pojede jak dobře promazaný stroj 😁
dave77 Zase je potřeba dodat, že trejd s Vránou byl Honzův majstrštyk 🙂 Taková věc se v extralize povede jednou za 10 let.
Simon Elmo je s ním spokojený viz. Elmo 🤣
[smazaný] Čukste je náš nejhorší bek. To vidí asi každý.
Krakonos a do toho ještě Čukste😀
Krakonos I Moták si toho všiml
Krakonos Nedomlel si o ten trejd řekl snad sám, nepřišel na trénink tak ho ani nenominovali do včerejšího zápasu.
Simon jenže to vypadá,že budou trejdovat Nedomlela ze Spartou!
dave77 psali že je možné že se bude dost trejdovat i se Spartou,v tuhle chvíli by to dávalo největší smysl.
dave77 S takovou obranou je prozatímní pátá příčka úspěch.
Simon podle mě Nedomlel skončí ve Spartě,uvidíme...