dave77 aron jde pryč 99%
Dave20 APW psal,že zůstává...
dave77 mám dobré info přímo z blízkého hracova okoli
dave77 Bučka bude škoda sniper od přírody třeba ale dát šanci Haasovi
Elmo souhlas👍
Elmo
Sniper možná, ale charakterove to nehraje... Proto i ten "výpadek" v play off...
Dave20 a jak staré to info je?
dave77 Dnešní
Dave20 a je to hodně důvěryhodný zdroj,jo?Tak v tomto případě se u něho situace mění každou chvíli,že by přece ta Olomouc?
dave77 co vím já, tak Aronovi nebyla nabídnuta nová smlouva a tak se měl vrátit do Krakowa (odkud přišel) .. změnilo se asi to, že o něj stojí Olomouc a Boleslav? tuším
dave77 tak uvidíme jestli se to potvrdi stejný zdroj mně informoval o Kochovi ale to se ještě nemluvilo o NHL
DrakSmak taky sem to tak slyšel,ale APW psal,že zůstává,a ten mívá dobrá infa...
dave77 i AWP se může mýlit 😀
DrakSmak Stejně dokud to nepotvrdi ten nový club nebo Třinec tak je to pořád stejne spekulace
DrakSmak Aron odmítl lukrativní nabídku z Polska…. Tak leda, že by ho Hrnek ukecal, aby nešel do Olmiku sám 🙂
DrakSmak v případě Stránského zcela určitě🙂
Dave20 Koch prý po tom jak Arizona vyjebala s klukama letos tak nemá zájem o šanci. Je to JPP kluci
Co je to JPP🙂
Strato jedna paní povidala
Strato Jedna paní povídala 😉
APW to neví jestli Hrna měl natom nějaký vliv to potom mohl mít i kudratkuv návrat k nám že Vrána nešel do olomouce
Noo…, je zajímavé, kdo všechno tohle fórum čte 🙂 Teď mi pozorný vrabec vycvrlikal, že 2 % se naplnila, a Aron míří ke konkurenci. Vypadá to opravdu na Olomouc s Erikem.
APW o cem bude dave psat, kdyz uz budou ti dva pryc? To mu prece nemuzou udelat. Zacne fandit Olmiku asi, abu nevysel ze zajetych koleji.
mrkev Však on si brzy najde jiné “favority” 🙂