El_Draque ale hovno. Kdo z toho naseho tymu ty srdcare udelal a naucil je vyhravat?
mrkev Jsem zvědavý jak toto Venca unese. Nevěřím tomu, že mu do práce Dědek nebude kecat. A taky by mě zajímalo kdo tuto rošádu vymyslel?
Jestli z něho nedělají až velkého spasitele, ja mu to přeju, jsem zvědavy, jestli se mu podaří uspěch i s Pardubicemi.
Avenged15 tak bude se mu to podari a v pcich puknou pychou, nebo ocamcad pujde jak spraskny pes zpatky domu tam kam patri..
mrkev Prostředky hráče dokonce už roli na to bude mít, otazka je, jestli se mu podaří v kabině vytvořit takovou rodinnou atmosferu, jakou mají tady naši kluci. Jestli ti hrači se podvolí systemu atd atd, nic nejde ze dne na den.
mrkev Nebo taky začnou brečet všechny ty upozaděné hvězdy typu Zohorna, Hyka atd. až po nich bude Venca chtít něco co se jim nebude chtít. Uvidíme kdo toto odnese...
By me zajimalo, jak z toho vseho vyjde Horava..
DrakSmak budou s rulikem spolu jako predtim v bolce a litvazu. Fidlatka si sbali Walson.
DrakSmak Hořava bude trénovat spolu s Rulíkem, ten Švéd odchází.
Jinak VV má v Pcích dostat i roli sportovního manažera, tohle chtěl celou dobu.
mrkev takze vlastne happy end
DrakSmak jenom v pripade ze neuspeje. Pokud uspeje tak nastane Armageddon..
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/431005/blizi-se-vybuch-trenerske-bomby-varada-do-pardubic-rulik-do-sparty.html
Proste Bures
Jeste mohki s Moderem vymyslet boudu na Dedka. Dedek vyhodi Rulika a Venca nakonec cukne, ze uz ma vlastne podepsano u nas a Dedkovi nabidnou Motaka. A vsechno dobre dopadne.
Ale buzerantsky hokej k tomu dedkovi sedět bude, to zase jo😁
Jen nevím kde se u nás vzala ta fáma že se Varaďa vrací🙂
dave77 Tady je to všechno fáma dokud to není ofiko. Přestupy a spekulace ne? 🙄
Jsem zvědavy na reakci fanoušku Pardubic😂
Sancho90 jj třeba ty kecy, že titul s takovou buzerantskou hrou by je ani nemohl těšit 😆
Strato Přesně tak
Ale třeba Venca překvapí a nastolí total ultra ofenzívu se čtyřmi útočníky a jedním obráncem 😁,
Strato ten defenzivni hnus sme zacali hrat az letos. Loni to nebylo tak sileny a predloni uz vubec ne, ale tam to bylo dano lepsi produktivitou. Spartani i Polokone panikari z herniho projevu, ktery predvadime pod jinym trenerem. Holt odbornici.