Avenged15 No já mám za to, že jde do Olmiku 🙂 Ale jeho situaci jsem nijak nezjišťoval, mně by na rozdíl od jiných nevadilo, kdyby to doklepal u nás 🙂
APW Já právě slyšel, že zůstává, tak uvidíme.
Dave20 to je kvalitni nahrada
tak či onak jsme bez silového centra......Nevím jestli to je dobře.
dave77 A Voženílek je co?
APW jo na něho sem jaksi zapoměl že hraje i na centru🙂
APW Voženílek s Hudáčkem sice na centru hrajou, ale oba dva jsou efektivnější na křídle. Marcinko byl čistokrevný centr a ten nám zatím chybí.
Kujwa jsem pořád věřil, že se Venca vrátí k nám a teď toto. Ten Dědek ten titul asi fakt moc chce. Akorát to dělá stylem allà Vsetín. Skoupit všechno co je dobré a titul je doma. Jenže ono to tak nefunguje. Sparta by mohla vyprávět. O to horší pro Varaďu. Neúspěch se u Dědka neodpouští.
Ferneter VV bude mít co dělat aby ustál dědkovo vměšování se do jeho práce. Jsem moc zvědavý jak to dopadne.
Kritik Tvl chvilu to nečtu během dne a jeb VV v Pardubkách ... No já jsem na to fakt super zvědavý, jestli bude mít Dědek trpělivost když to hned nepůjde. Přeci jen ta Vencova zkušenost z Třince je něco jiného. Ale těším se na to srovnání a to, že se rozsekne jak moc je za Třineckým úspěchem jeho "cesta" a jak moc je to výsledek zbytku organizace ... a mám takové tušení jak to dopadne :-)
A do tohohle dysneylandu jdes Venco
Mira S hráči si VV snadno poradí, zejména bude-li i sportovním ředitelem. Čemu ovšem nevěřím, že mu do toho nebude zasahovat ten vše znalý kašpar. A tady může být problém, protože postavit vítěznou mašinu se nedá z roku na rok. A bez přispění celého vedení už vůbec ne. Jsem zvědavý jak se to všechno poskládá, VV to přeji, ale moc tomu nedávám.
Mira Dokud to nebude oficiálně tak tomu nevěřím. Víme jak to bylo posledně se Spartou, taky to byla tutovka. 🤔
Hodně se těším na Čacha. Ve 24 letech kapitán Trenčína, z repre na něj teď jdou výborné reference.
Jsem spíš nasraný, než zvědavý. Vencu mám rád, ale toho malého napoleona už nemůžu ani cítit.
Jinak liberečáci nedají na Nedomlela dopustit,straštně si ho pochvalovali!Sem za něho moc rád.
dave77 Můj první lajk pro Tebe v historii. Gratulace. Díky za pozitivní komentář 😃
Varada k Dedkovi,no to je gol, jsem trochu zklaman, ze nevzal tu Spartu, ale tak dostal co chtel, tak at se ukaze, jsem na neho docela zvedav, ten tlak bude veliky. Sparta ukazala, ze menit nic moc nechteji, podle me letos vybouchnou.
Posledni dobou mam hidne upvotu, tak ted si to pokazim. Doufam, ze za anabazi Bucek nekto Peterka poradne proplesknul, evidentne nikdo jiny o nej nestal.
děkuji moc🙂
Si rikam co na Vencu asi rika Cinel, ten sel protoze ho stavel porad do 4 formace, a ted jsou zase pokupe a on patri mezi klicove utocniky. Ale jo, bude co sledovat
Kajl možná proto ten titul neklapl 😅 ne joke, nikde není psáno že tam zůstane.
Kajl Činel má končit, tak nevím… Nelíbí se jim údajně, že je furt zraněny