O o ocelari!
Co tam mame dal?
Play off NHL? MS?
Ales_36 pokud zůstvá Daňo,tak máme 7 cizinců v týmu a povoleno je šest.Ale tak ten polák stejně bude spíš hrát ve Frýdku,ale kdyby přišel i Pánik tak už by to byl problém...
APW
dave77 Jako cizinci se nepočítají ti, kdo v České extralize odehráli alespoň 3 sezóny po sobě.
footi a Erika ses neptal🙂
dave77 Neptal. Ale pokud by měl někde podepsáno, tak by klub určitě už oznámil že odchází.
footi já vím,i tak pokud zůstane Daňo a Marinčin a přijde ještě Pánik tak jich budeme mít 7!
footi to je logické,hlavně že se to bralo jako hotovou věc že odchází🙂
dave77 a to konkrétně Marinčin,Smith,Čukste,Daňo,Walega,Čacho,Pánik.
Já přeji VV jen to nejlepší, protože on byl součástí týmu, který tady rozjel neskutečný hokejový příběh, jehož máme čest být účastníky. Nicméně, nebyl sám a nevytrval. A tím to pro mě končí. Povstali jiní bojovníci a náš ocelářský prapor hrdě nesou dál. Teď už je to jen představitel soupeře a tak ho budu vnímat. Jediné co mě teď bude zajímat je, jak se vypořádá s tím netrpělivým a všeho znalým klaunem.
Momentalne mame tak nabusenou obranu ze si myslim ze nekdo odejde, spekulovalo se tu o Marincinovi, nove smlouvy zatim ofiko vyjadreni neprislo, takze otaznik je i Smith, mozna i Cukste.
Kajl asi tak,jelikož Pánik je docela reálný,takže bysme měli víc cizinců než můžeme mít,a to je přepych.
Kajl no nabušenou,pokud Koch odejde do zámoří a Marinčin do toho Švýcarska tak bych ani neřekl....
Kajl smith prodloužil.
Ale Patrik koch má odehráno 3 sezóny ve vitkach a navic má asi i české občanství i slovenské
Dave20 a píšu tu že Kocha beru za cizince?Nepíšu,se mrkni výše.Pokud zůstane Daňa a Marinčin a přišel by ten Pánik tak jich máme 7.Psal sem konkrétně o které jde před chvilkou....
dave77 tak to jsem to bylbe četl tak se omlouvám
a tak ten Walega se klidně nemusí prosadit a bude hrát ve Frýdku.
Co se týče VV, on nikdo nikde nepíše, že ho neuznáváme, samozřejmě jsme mu vděční za to, co tady odvedl. Já mu rovněž přeji jen to nejlepší, tedy v případě, že se nám takto bude dařit i nadále, pak 2. místo za námi 😉
Dave20 v pohodě.Za cizince se považují tito: Marinčin,Smith,Čukste,Daňo,Walega,Čacho,Pánik(pokude teda přijde).
dave77 a počítá se jenom extraliga nebo i juniorka a dorost atd?Bo jinak by Panik splňoval ten požadavek ale má to přerušene NHL
dave77 Tak možnosti jsou asi a) vždy jednoho cizince do zápasu nenominovat, b) získat občanství pro Daňa 😃 anebo c) když Daňo pojede třetí sezónu, není to už "našinec"? anebo musí tři sezóny teprve odehrát a až ve čtvrté není považován za cizince?
dave77 walegu škrtni, ten za áčko moc hrát nebude
Elmo