dave77 kdo má moc, ten chce víc
Loqezini asi tak nějak🙂
Jsem zvědav jestli se potom bude vracet do Třince jaké budou reakce zvlášť od Koreise 😁
Sancho90 no po té zkušenosti s Bučkem byh se ani nedivil,kdyby o Gernáta pokud teda do te KHL půjde přestal být v Třinci zájem...
slovaci to maji tak trochu jinak... co tak sleduju deni na vychod od jablunkovskeho prusmyku
https://hcocelari.cz/clanek.asp?id=MarcinkoV-Trinci-lide-hokej-milujilouci-se-mi-tezce-8791
Sancho90 Neuvěřitelný borec, díky Marci 💪
Marko O to horší je, že se jde zahrabat do Komety. Tam to zase od října převezme Zábranský a půjdou do řiti. To už měl raději skousnout ten Slovan. Ale doufám, že všechny odcházející se řádně v nové sezóně vyvolá 🤟
El_Draque tak Kotleta mu určitě nabídla o hodně více peněz než Slovan🙂
El_Draque Chtěl do Slovanu. Ale nedorovnali mu ani požadované minimum. A byla to opravdu nízká částka.
Docela mě překvapilo během sezony, že jsme si do Ačka z Frýdku nevytáhli Zeleňáka. Skoro dvoumetrový obránce, který tam nehrál vůbec špatně. Jeho podpis ve Vítkovicích to asi vysvětluje. Evidentně neživíme farmu jen pro nás 🙂
Sakra, ten ješte hrál 😁
Koukám na Slováky a ten Lotyš Abols místo Marcinka, to by byl kauf. Škoda že nehraje nějakou sranda ligu odkud by ho šlo přetáhnout.
Xicht91 my stejně máme limit cizinců vyčerpán...
Hudy hraje jako bůh, je mi záhadou proč mu to v základní části vůbec nešlo
Strato on má geniální momenty, ale někdy bys ho přetáhnul hokejkou za ty zbytečné fauly. Karlis si málem počítal zuby po te hokejce do tlamy.
No jestli k nám půjde Koch tak doufám že to nebude druhý Duda..... výborný utočník ale furt na trestné a tím padem na obtíž týmu. Celkem drsný obránce, doufám že s rozumem. 🤔
Hansen1 furt na trestné? Dneska ani jednou, naopak když někoho dohraje a někdo se na něj začne sápat, tak se drží a je disciplinovaný ☝️🙂
Strato Duda furt na trestné.... jestli je Koch takový tvrďák tak to bude hodně na trestné. Ale nemám zjištěno kolik má trestných minut v ELH. 😉
Strato Jj, hraje tvrdě, řekl bych na hranici faulu. možná lehce za ní, ale při takových těch "odplatách" se drží.
Xicht91 v rozhovoru říkal, že to bylo nešťastné, že si prohazoval hokejkou a Karlis to pochopil🙂