Kritik ticho po pěšině no
Mám spuštěno DF Sparty, a tam taky čekají.
Avenged15 Koho by zajímala sralta. Vždyť kdyby nebyl ve hře VV tak ani po nějaké změně trenéra ve sraltě neštěkneme :-)
Zkojek na onlajnech najdeš i výsledky ze soutěží po kterých by nestekl pes a taky tam jsou 👌😁
Zkojek Ale nám je sparta ukradena pokud tam Venca nebude, ale pokud bude budu ji sledovat a koukat jestli z ni Venca něco vymáčkne.
Avenged15 jinak by tam neměli o čem psát :-)
Kritik čímž vlastně potvrzuješ moje slova 😉
Ale některé komentáře při tom "čekání" nemjí chybu 😅: ASi hledají formu jakou oznámit že se vrací podrž notes ...
Fric JJ to jsem se pobavil. Jsou tam i někteří vtipní fanoušci.
Venca teď dával příběh na Facebook s pejskem 👍😁 takže v Praze není, To by byl ne?
teď dal fotku na instač že je v Kopřivnici
Kritik škoda že to nic neznamená, ale vypadá tam spokojeně 😁
Snopková doplní trio trenérů na střídačce :-) v bikinách a někdy i na hoře bezděz :-)
desdel Kdyby ho představili, tak je na místě přece.
desdel Napsal jsme mu, tak uvidíme jestli odpoví. Odpovídá totiž na každou 10 otázku. Myslím ze mu instač někdo děla a on jen odsouhlasí co tam dat.
Avenged15 ona celá ta informace o tiskovce může být milná a dohoda může být podepsaná. Nebo taky výjde jen tisková zpráva.
desdel právě si myslím že dneska se žádná tiskovka nekoná. Max nějaké prohlášení.
desdel To zase nevěřím, že by nějaká informace neprosákla,kdyby už bylo podepsáno.
desdel Kdyby měl podepsáno asi by už makal v Praze si myslím
Nevěřím že nějaká tiskovka ještě bude.
Elmo nebo si užívá poslední klidný den v Kopřivnici a zítra hurá do práce. 🤷 kdo ví...