Elmo ve Spišskej je nějaká léčebna? Jinak si tyhle angažmá nedovedu vysvětlit. Byli tam i Marosz s Rewayem 😅
desdel Spíš dobrá nálevna 😂
APW jako že o tom nevěděl? Ani o maroszovi? Neblbni.
Kurovského nepouštět a naopak mu dát mnohem více prostoru.
Kovarčik skutečně do Brna,Brno mu nabídlo daleko lepší finanční podmínky než Třinec.
Sancho90 Zrovna o Ondrovi jsem si myslel, že když se bude vracet do Čech tak jedině k nám. Hráč v ideálním věku, u nás muže pro příští rok nastat otázka financí. Jinak další z dobrých případných otázek pro pondělní diskuzi s vedením, kdo tam půjde.
Sancho90 Asi žádné překvapení. Tituly má 3, tak jde tam, kde mu nasypou víc.
Ales_36 Taky jsem si myslel, že jak se bude vracet tak půjde do Třince mrzí mě to, ale je to jeho volba
Marné no. Jak už jsem psal několikrát, hráče nepřeplácíme. Kdyby chtěl hrát za Třinec, tak se dohodnou.
Teď jsem si vzpomněl na Vítkovičáky a jejich pokřik na Irgla: "Peníze! Peníze!". Ale hráče, který tady nechce být, anebo by tady byl jen kvůli prachům fakt nepotřebujeme. Jeho volba.
Jsem zvědavý jak mu to půjde bez bráchy. Ti dva prostě museli hrát spolu.
Xicht91 hlavně jsem zvědavý jakou tam dostane roli
Xicht91 Na fórum Komety tam jeden píše ,žě v bodoucnu by mohl přijít i Michal
Tohle byl dlouho bezny jev, ze odchovancum se dava mene. Proto odesel i Cinel, protoze mu sypli v Bolce vic. Za mne tohle je chyba, ale verim ze se Ondra jeste vrati.
Kajl Nejvíce jsme nabízeli Krejčíkovi, když se vracel že zahraničí,ale tam to bylo prohraný hráč chtěl být blíže Praze,proto si vybral Spartu. Brno byl v té nabídce druhé,ale hráč chtěl do Sparty.
Sancho90 A k nám by v budoucnu mohl přijít McDavid. Tyhle kecy o ničem… Michal podepsal v Kärpätu.
Sancho90 tak když tam bude jeden, bude lehčí tam dostat druhého. Spíš to ale vidím, že Ondra poputuje během roku nějakým trejdem k nám. Neuchytí se nikde jinde než u nás 😁
APW Já vím to spíš bylo jeho přáni
Ten Ondra to je velké zklamání. Nechápu proč ho pořádně nezaplatili. Je to reprezentant a třinecký srdcař. Tisíckrát lepší investice než deset Kanaďanů
zifi to je opravdu Třinecký srdcař 😄😄😄 tedy nevím detaily, ale jestli jsme o něho měli zájem a dal přednost kometě, prosím, ale už nikdy k nám...
Každý normální člověk jde za větší odměnou za svou práci. Nevím co je na tom nepochopitelného.... Ať se mu daří (ale ne proti nám) 😉