No nevím, za mně omyl. My potřebujeme střelce.
czesio nebo je jen probudit (hudy, daňo, nesty, činel, vrací se růža)
desdel Probudit ano, ale potřebujeme aby v každé lajně byl jeden schopný zakončovatel a to Ondra není. Proč jsme pouštěli toho Bučka? Chlap v nejlepších letech a sype to tam pořád.
Myslíte že Budejky byly nespokojene nebo to šlo od samotného Ondřeje a když se ozvali Ocelari tak neváhal?
Marko .....jestli náhodou nezačal vadit Motoru jeho plat.
APW Tak u Sikiho mám strach, že ho Moták odstaví úplně. On není zastánce mladých a raději to bude hrát přes Dravce a další veterány.
STRUM Přesně tak, to je veliká chyba. Už když tu byl tak byl marný, do Finska se dostal jen díky bráchovi. Když šel do ČB tak jsem si říkal že se tam asi zbláznili, a teď se zbláznili i u nás. Veliký omyl, toto je hráč max. do 4 lajny a tu máme plnou.
standa66 Ty jsi fakt odborník. Kovarčík udělal loni 41 b ve finské lize, ale nehodí se ani do 4 lajny v extralize, ale prosazuješ tady hráče, který mimo Nitru se nikde neprosadil.
Já myslel že potřebujeme prvního centra, tenhle trade moc situaci neřeší. Nespletli si Kovařčíky? Tak jakpak po pauze??? Růžička, Vrána, Daňo - Hudáček, Čacho, Teplý - Kovařčík, Cienciala, Nestrašil - Dravecky, Roman, Hrehorcak
Xicht91 Čacho za Motaka zůstane ve 4 lajně, já bych ho taky rád viděl výš.
Ales_36 Tak tak… Ja už bych všechny, co tady zmíní Bučka, házel rovnou do chlívku. Za demenci.
Ales_36 Já mu přeju ať se chytne, ať udělá i 30 bodů, rád se budu plést ve svém názoru. Na konci sezóny si řekneme.
Ales_36 Ty jsi fakt odborník. Buček měl u nás icetime 3 minuty a dál více gólu jak polovina manšaftu. Dát mu šanci aby se zapracoval do kádru tak dnes tu máme možná střelce, a my místo toho aby jsme sehnali centra přivedeme křídlo.
Ales_36 finska liga neni meritko. Uz dlouhodobe je kvalitativne pod ELH a moc se tam nebrani. Je to development liga. Nechapu, ze kdokoliv odchazi do finsks tak je v repre, ty doby jsou uz davno pryc. Ostante finove ted meli v repre jenom 5 hracu z finsky ligy pokud se nepletu.
APW U tebe je Buček problém ne kvůli hokeji ale kvůli tomu že hrál v Rusku, ale v tom Rusku hrál kde kdo.
APW nechceš tam jít spíš za demenci Ty? Kdo má jiný názor, než ten Tvůj rádoby správný, tak má jít do chlívku? Se už konečně vzpamatuj.
APW Tvl mlady synek zrobi chybu ze dal prednost prachum pred nejlepsim hokejem a zkurvil si povest jak x dalsich hracu,ale slo videt ze to v nem je,jenom tady o nej nebyl takovy zajem,schytal to jak medialne tak s hernim vytizenim. Tak z toho tez nedelej aferu jak by se tu robilo nevim co jenom ze nekdo zmini jeho jmeno.🤦♂️
Bucek na to rozhodne mel. Ale asi tam byly jine problemy proc nezustal. U nas se uz dlouho dba i na charakter hrace ktery ma prijit...a tam to asi nebylo v poradku.
Jinak Ondro vitej doma...jsem zvedavy co ses na severu naucil
Buky Tak zvládnul celých 7 gólů ve 36 zápasech, ale já proti němu fakt nic nemám a taky jsem čekal, že dostane více prostoru, ale moje reakce byla na kritiku odchovance klubu, který udělal 41b ve Finsku, ale nemá ani na 4 lajnu v extralize.
STRUM Ten už tu je oblíbený, něco jako Pánik.
A už jsou zase v sobě, takže 15 nasledujícich přispěvku bude o víte čem 🙂 😅
Avenged15 Když se přidáš i ty, můžeme to tu rozvířit. Je tu mrtvo. 😃
neříkalo se náhodou o Bučkovi že ani nezapadl do kabiny?
Já nevím jisté kvality asi má... ALE
nevydržel ve Finsku, nevydržel ve Slovanu (zranil se, ale i tak ho dál nechtěli), na poslední chvíli roztrhal smlouvu se Zlínem, ukončil smlouvu v NHL a šel do Ruska a za 6 zápasů ho sami vylili....
desdel spíše ho ti naši staří mazáci ani nepřijali.
Simon No aféru z toho evidentně dělají spíš ti, kteří nepochopí nadsázku 🙂
A tady nešlo o jeho chybu, ale o to, že měl v hlavě prázdno a v kabině byl oblíbený asi tak jako Pánik.