APW kdyby se jednalo o VV a on souhlasil tak uz tu je min mesic na lavicce
APW to je ovšem smutná zpráva 😥
A co ten Hudáček? Slyšel jsem už z více stran, že má údajně neshody a má odejít do Švýcarska..
Avenged15 Je to kec.
Avenged15 Já to neslyšel a dle mého je to blbost. Však se tu dával odkaz na rozhovor s ním, že jednají o nové 3leté smlouvě.
Avenged15 Další výmysl... nic takového se nestalo, Hudy normálně zůstává a musí doléčit ruku.
Oki díky za info 🙂
Asi se budete divit ale jednou uvidíme Výtiska jako asistenta trenéra u nás.
APW Počkej to někdo včera zašel za Peterkem a zeptal se ho, že jsi psal na fóru o jednání s VV jestli je to pravda?
Ales_36 Ano.
Ales_36 twl a co jako cekal, ze mu rekne? Jasne, jedname, ale je to tajne, tak to nikomu nerikej?
Ales_36 By se měl zchladit v Olze. Otravovat Peterka s tim co se tady napise mi prijde hodne trapne. To jako ted bude chodit s kazdou gupotou za nim a overovat jestli je to pravdive nebo ne? Tvl…🤦♂️
APW Kua synci, je to tady forum, neblbněte a přiznejte se kdo to byl?
APW a kolik měl roků ten dotyčný?
Gumitek Prý jsi to byl ty.
Ne, detaily samozřejmě nevím a nejsou důležité. Řada lidí to tady čte a nepřispívá. Ale to je jedno. Je prostě kravina otravovat GM klubu s čímkoliv, co tady padne.
APW Je prostě kravina otravovat GM klubu s čímkoliv, co tady padne.
nejsilenejsi vec je, ze tohle nekdo vubec musi napsat 🤣
APW já se tak nějak stydím i za toho dotyčného 😄 ...
APW no ja bych se vubec nedivil, ze to byl nekdo ze sponzoru, podle toho to musel byt nekdo, kdo s nim obcas prijde do styku a jak uz bylo receno, tady to cte kde kdo. A bohuzel i mezi temi zbohatliky se najdou vypatlane hlavy a par jich znam 😐
Ale víte co já jsem včera právě když jsem se díval do skyboxu Peterka viděl nějakého typka a mluvil na Petrovku nebo předminulý zápas to je jedno 😅 to je fakt neuvěřitelné
Kurde, a to se tak dá běžně zajít za Peterkem ? Já bych ho třeba někdy rád pozval na jedno 😉🙂
Fric no právě, týpek musel být nacucaný jak žíněnka,že mu to kule dovolily jít za ním 🫵