desdel O délce smlouvy pro Kocha se asi nic neví?
Ales_36 Kochovi se reaktivuje smlouva, kterou podepsal před rokem a půl. A ta byla myslím na 3 roky.
Těším se, až 6.12. Koch rozmázne Sedláka o mantinel.
Nastoupí v pátek proti Olomouci?
Esko jestli je zatim v USA, tak o tom pochybuju.
Koch reálně muže hrát příští týden v pátek proti Pardubicím.
Ales_36 Tak tak.
O Kelemenovi píšou, že už nastoupí v pátek v Liberci. Takže je otázka jestli letí spolu nebo ne. Ale v hockeyclownu mají všechno lepší...
APW neni tu nahodou na hostovani jak se nekde psalo?
standa66 Je možné že do konce sezóny a pak vstoupí v platnost smlouva jak psa APW
standa66 To je podle mě jen zmatení pojmů. Ano, UTAH napsal, že ho do konce sezóny půjčují do Třince (v Utahu mu po sezóně končí smlouva), ale NHL a ELH jsou dle mého 2 odlišné světy. Aby hrál u nás, tak musí mít platnou smlouvu v ELH. Takže se dle mého musela reaktivovat ta přerušená smlouva.
Ale třeba se pletu 😁
APW Jo, jak píšeš, je tím myšleno ponechání práv v NHL, což se na extraligu nevztahuje. Takže v realitě u nás může mít podepsanou smlouvu déle než na jeden rok.
Po přestupu Kocha dobrý krok pro něho, škoda že jsme mu nedali více šancí místo Janka.
Ales_36 ja myslim ze sanci dostal dost....v nasi situaci udelal i dost chyb po kterych jsme dostavali goly.
Navic pro jeho rozvoj a draft bude lepsi, kdyz bude za morem. Tak at se mu dari a je na draftu co nejvys. Nektere predikcd realne hovori o top10...to by byl megauspech.
Od úterka kdy jsem to slyšel (zas slyšel) se čím dál víc šušká o Hudym a jeho odchodu. Už se tu toho napsalo dost, pak to utichlo, ale v úterý jsem to slyšel od lidi co mají blízko k vedení železáren. Jak se říka "Na každém šprochu pravdy trochu"
folwa chceš "vygenerovat" článek do isport (blesk)? Ještě párkrát to tu někdo napíše a bude to tam.
folwa never vsemu co slysis, ja zase slysel plotky, ze Dano prerizl babu Hudymu, no fakt jsem se musel hodne drzet, abych se nepochcal smichy
proste nekteri ve werku nemaji co robit a tak vymyslaji take plotki
folwa ja zase slysel, ze zeres maly deti. Asi je to blbost, ale jak se rika "Na každém šprochu pravdy trochu". 🤦 prisaham, pokazdy kdyz slysim tuhle debilni vetu, tak nekde umre kotatko.. nebo spis 20.
folwa Totální kravina 🤮. V úterý Daňo, Hudáček a Jeřábek seděli společně nahoře a sledovali zápas.
Rys-z-Ard papír snese všechno. Jak jsme nakoupil tak prodávám.
mrfederer vidíš já to slyšel naopak, že Hudy Daňovi 🤣🤣
Avenged15 a nakonec to byl grupáč ve čtyřech ne? 🙄🫣😂
Avenged15 Jj, včera to psal nějaký mamlas i na FB klubu 🤷♂️
Někteří mají zdá se málo vlastních problémů, tak vymýšlejí chujoviny.